Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο έβαλε καφέ και τον έκαψε - Θα τρέξετε να το κάνετε

Τρομερό κόλπο!

3 Αυγούστου 2020 08:30
Μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο έβαλε καφέ και τον έκαψε - Θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά το απόλυτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο στα δόντια, θα σας παρουσιάσει το πιο χρήσιμο μυστικό για το καλοκαίρι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο καφέ και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα όλες τις εποχές του χρόνου. Γνωρίζατε όμως, ότι το κατακάθι του καφέ είναι πολύ χρήσιμο; Όχι για να το φάτε βέβαια, αλλά ως φυτικό λίπασμα και ως εντομοαπωθητικό! Δε χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε αυτά τα κολλώδη, χημικά αντικουνουπικά σπρέϊ φέτος το καλοκαίρι.

Αντί γι’αυτό, θα χρειαστείτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, έναν αναπτήρα και το κατακάθι του πρωινού καφέ σας. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κάψετε τον καφέ και θα απαλλαγείτε από τα έντομα απολαμβάνοντας το υπέροχο άρωμα του καφέ.

Βεβαιωθείτε, ότι έχετε παρακολουθήσει το βίντεο που ακολουθεί με συμβουλές και κόλπα για το πώς θα το κάνετε σωστά. Θα δείτε τον άνθρωπο που το σκέφτηκε όλο αυτό, τον Thierry.

Δείτε το βίντεο:

Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τις τούφες των μαλλιών της - Θα τρέξετε να το κάνετε

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλησαν να έχουν τις τέλειες μπούκλες, και αυτές με τα ίσια μαλλιά αλλά και αυτές με τα σγουρά που οι μπούκλες τους έχασαν τη φόρμα τους.

Ξεχάστε χημικά προϊόντα, περμανάντ, ώρες ατελείωτες στα κομμωτήρια και ψαλίδια. Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και για το styling των μαλλιών σας, αλλά και για το πλύσιμο των ρούχων σας, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε λεπτές τούφες, απλώνετε σε κάθε τούφα ξεχωριστά αφρό για έξτρα όγκο και τυλίγετε μία μία με αλουμινόχαρτο. Το κόλπο αυτό είναι προτιμότερο να το κάνετε βράδυ και να κοιμηθείτε έτσι ούτως ώστε να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να σας πάρει λίγη παραπάνω ώρα αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share