Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε αλουμινόχαρτο μαζί με μαγειρική σόδα και το έβαλε στα δόντια της για 1 ώρα - Ο λόγος είναι τρομερός

Ξέρετε τι θα συμβεί;

2 Αυγούστου 2020 13:10
Πήρε αλουμινόχαρτο μαζί με μαγειρική σόδα και το έβαλε στα δόντια της για 1 ώρα - Ο λόγος είναι τρομερός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί, αν βάλετε αλουμινόχαρτο στα δόντια σας για μια ώρα; Το Athensmagazine.gr μετά το κόλπο που σας έδειξε για τα μαλλιά σας, θα σας παρουσιάσει μια σπιτική συνταγή για τη λεύκανση των δοντιών σας.

Η λεύκανση δεν δρα εξίσου σε όλα τα δόντια. Για παράδειγμα, αν έχετε γκριζωπά δόντια η λεύκανση μπορεί να μην είναι ορατή, ενώ στην περίπτωση κίτρινων δοντιών η λεύκανση θα λειτουργήσει σωστά. Εδώ είναι η διαδικασία για την προετοιμασία αυτής της πάστας για τα δόντια.

Διαβάστε αναλυτικά τη διαδικασία παρακάτω:

  • Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με μια συνηθισμένη πάστα για τα δόντια. Πάρτε αλουμινόχαρτο και φτιάξτε το κατάλληλο σχήμα που θα εφαρμόζει σωστά στα δόντια σας.
  • Εφαρμόστε την πάστα πρώτα και προσθέστε το φύλλο μετά και αφήστε το για 1 ώρα.
  • Για ορατά αποτελέσματα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες αυτής της μεθόδου, αλλά οι οδοντίατροι δεν συστήνουν συχνά τη χρήση λεύκανσης για την προστασία των δοντιών.

Βάζει στο τηγάνι αλουμινόχαρτο και ρίχνει αυγά - Ο λόγος είναι τρομερός

Το αλουμινόχαρτο έχει αποδειχτεί σωτήριο σε άπειρα θέματα και καθημερινά μαθαίνουμε και μια νέα χρήση του που μας εκπλήσσει -δείτε εδώ τι σας παρουσιάσαμε-. Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί στην κουζίνα αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζαμε έως τώρα.

Για μια νοικοκυρά το πλύσιμο των πιάτων είναι βασανιστικό αλλά ακόμη χειρότερο είναι το πλύσιμο των ταψιών και των τηγανιών κι αυτό γιατί το λίπος από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο μένει στον πάτο του σκεύους και παίρνει ώρες ατελείωτες με τρίψιμο για να απομακρυνθεί.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βρήκε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να λύσει το πρόβλημά της. Στρώνει, λοιπόν, τον πάτο ενός τηγανιού με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τηγανίζει κανονικά τα αυγά της. Αφού το γεύμα της είναι έτοιμο παίρνει απλά το αλουμινόχαρτο και το πετάει και με αυτόν τον τρόπο το τηγάνι της παραμένει πεντακάθαρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη "μυστικές" χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share