Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τις τούφες των μαλλιών της - Θα τρέξετε να το κάνετε

Τρομερό αποτέλεσμα

19 Ιουλίου 2020 19:00
Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τις τούφες των μαλλιών της - Θα τρέξετε να το κάνετε
Από Δανάη Πάλμου

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλησαν να έχουν τις τέλειες μπούκλες, και αυτές με τα ίσια μαλλιά αλλά και αυτές με τα σγουρά που οι μπούκλες τους έχασαν τη φόρμα τους.

Ξεχάστε χημικά προϊόντα, περμανάντ, ώρες ατελείωτες στα κομμωτήρια και ψαλίδια. Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και για το styling των μαλλιών σας, αλλά και για το πλύσιμο των ρούχων σας, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε λεπτές τούφες, απλώνετε σε κάθε τούφα ξεχωριστά αφρό για έξτρα όγκο και τυλίγετε μία μία με αλουμινόχαρτο. Το κόλπο αυτό είναι προτιμότερο να το κάνετε βράδυ και να κοιμηθείτε έτσι ούτως ώστε να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να σας πάρει λίγη παραπάνω ώρα αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Ρίχνει το ελαιόλαδο μέσα σε αλουμινόχαρτο μετά το τηγάνισμα - Ο λόγος είναι...πανέξυπνος

Το αλουμινόχαρτο βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια, αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις χρήσεις του. Από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μαγείρεμα, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Όταν τελειώσετε το τηγάνισμα των τροφίμων, μην το πετάτε στο νεροχύτη σας ούτε στα σκουπίδια. Το καυτό λάδι στα σκουπίδια δεν είναι ιδανικό και στο νεροχύτη θα φράξει τους σωλήνες. Αντί αυτού, βάλτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μόλις κρυώσει, το τσαλακώνετε και το πετάτε στα σκουπίδια.

Βάζει στο τηγάνι αλουμινόχαρτο και ρίχνει αυγά - Ο λόγος είναι τρομερός

Το αλουμινόχαρτο έχει αποδειχτεί σωτήριο σε άπειρα θέματα και καθημερινά μαθαίνουμε και μια νέα χρήση του που μας εκπλήσσει -δείτε εδώ τι σας παρουσιάσαμε χθες-. Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί στην κουζίνα αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζαμε έως τώρα.

Για μια νοικοκυρά το πλύσιμο των πιάτων είναι βασανιστικό αλλά ακόμη χειρότερο είναι το πλύσιμο των ταψιών και των τηγανιών κι αυτό γιατί το λίπος από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο μένει στον πάτο του σκεύους και παίρνει ώρες ατελείωτες με τρίψιμο για να απομακρυνθεί.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Η γυναίκα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βρήκε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να λύσει το πρόβλημά της. Στρώνει, λοιπόν, τον πάτο ενός τηγανιού με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια τηγανίζει κανονικά τα αυγά της. Αφού το γεύμα της είναι έτοιμο παίρνει απλά το αλουμινόχαρτο και το πετάει και με αυτόν τον τρόπο το τηγάνι της παραμένει πεντακάθαρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη "μυστικές" χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share