ΑΡΧΙΚΗ LIFE RETROMANIA

«Ήταν κατασφαγμένος και γυμνός μέσα σε μια λίμνη αίματος…» – Ανατριχιάζει μαρτυρία για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Ήταν κατασφαγμένος και γυμνός μέσα σε μια λίμνη αίματος…» – Ανατριχιάζει μαρτυρία για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ανατριχιαστική είναι μία εκ των μαρτυριών του Νίκου Σεργιανόπουλου, από την εποχή που είχε βρεθεί δολοφονημένος στο σπίτι του στο Παγκράτι, με τις εικόνες να είναι πολύ σκληρές.

Ο Πάνος Σόμπολος, συγκεκριμένα, θυμάται με λεπτομέρειες πώς ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός, όταν τον είδε νεκρό. Ο ιστορικός αστυνομικός ρεπόρτερ μίλησε για έναν «κατασφαγμένο» Νίκο Σεργιανόπουλο, με την περιγραφή του να είναι συγκλονιστική.

«Ήταν 7.40 το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου του 2008, όταν πληροφορήθηκα τη δολοφονία και πήγα αμέσως στην οδό Μετεώρων, στο Παγκράτι, με το συνεργείο του Mega, ώστε να μεταδώσω την έκτακτη αυτή είδηση. Όταν ανέβηκα στο σπίτι, είδα τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε ύπτια θέση, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν άνω κάτω και η οικιακή βοηθός, που ανακάλυψε πρώτη το πτώμα, ήταν σε κακό χάλι» περιγράφει ο δημοσιογράφος, μέσω του βιβλίου «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα όπως τα έζησα». Αν και πολλοί τότε πίστευαν πως το συγκεκριμένο έγκλημα ήταν δύσκολο να εξιχνιαστεί λόγω της ιδιόρρυθμης προσωπικής ζωής του θύματος, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη, David Murtikneli, γεωργιανής καταγωγής. «Η περίπτωση του Σεργιανόπουλου ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση Ταχτσή. Είναι από τα σπάνια εγκλήματα τέτοιου είδους που εξιχνιάστηκαν» τονίζει.

«Ο Νίκος είχε πεθάνει από…» – Σοκάρει μαρτυρία για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σοκάρει μια μαρτυρία για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία σχετίζεται με το από πότε είχε πεθάνει, με την αναφορά να είναι ανατριχιαστική στο πρόσωπό του.

Προ ημερών, μάλιστα, υπήρξε η επέτειος των 12 ετών του τραγικού θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχοντας μεταξύ άλλων και μια τραγική ειρωνεία στο φετινό μνημόσυνο, που «στοιχειώνει» την υπόθεσή του. Ο φίλος του και συνεργάτης, Αλέξανδρος Ρήγας, είχε όμως ορισμένα σπουδαία πράγματα να πει.

«Ο Νίκος πέθανε ουσιαστικά στα 16 του χρόνια, όταν συνειδητοποίησε πως η σεξουαλική ιδιαιτερότητά του θα αποτελεί πάντα κόκκινο πανί», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός. Η μαρτυρία αυτή είναι σοκαριστική και δείχνει τα δύσκολα χρόνια, που επί της ουσίας πέρασε, ειδικά στην περίοδο, όπου θεωρείτο ζεν πρεμιέ της ελληνικές τηλεόρασης.

Ο Νίκος γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1952 στη Δράμα. Σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από όπου αποφοίτησε το 1979, και στη συνέχεια τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ίδρυσε την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης”» στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την Έφη Σταμούλη, τον Χρήστο Αρνομάλλη και Διευθυντή τον Νικηφόρο Παπανδρέου.

Έχει παίξει και πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα ως μέλος της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης» (1979-1983), του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1983-1993), του θεάτρου «Αθηνών» (1993), αλλά και του θεάτρου «Βεάκη» (2001), όπως επίσης και στην τηλεόραση με σημαντικότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Δύο Ξένοι.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου