Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

ZARA: Αγοράστε το απόλυτο τοπ για το καλοκαίρι - Κοστίζει 15,95 ευρώ

Θα το λατρέψετε!

4 Ιουνίου 2020 11:44
ZARA: Αγοράστε το απόλυτο τοπ για το καλοκαίρι - Κοστίζει 15,95 ευρώ

Ψάχνετε το κατάλληλο τοπ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει το απόλυτο λευκό σπασμένο τοπ για τη γκαρνταρόμπα σας. Το βρήκαμε στα Zara σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 15,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τοπ σε στιλ lingerie με κέντημα. Πρόκειται για ένα τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Είναι σίγουρο, ότι θα το λατρέψετε. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα σορτς που ταιριάζει απόλυτα.

Διαβάστε μια μικρή περιγραφή για το σορτς:

Τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια ασορτί κεντήματα. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

ΤΟΠ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ
15,95 EUR
ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ

Δείτε επίσης κι ένα τέλειο κορμάκι από τα ZARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο σέξι μαύρο κορμάκι της σεζόν στην εκπληκτική τιμή των 17,95€!

Τα κορμάκια τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυναμικά και δεν μας συνοδεύουν μόνο στις αθλητικές μας δραστηριότητες μιας και τα κοψίματα και τα σχέδια τους είναι τόσο μοναδικά που τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω σου, συνεπώς αξίζει να έχεις μερικά από αυτά στην ντουλάπα σου. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA το απόλυτο σέξι κορμάκι από ύφασμα διαμόρφωσης που σμιλεύει τις καμπύλες και σε κάνει... κορμάρα!

Το συγκεκριμένο κορμάκι μας τράβηξε την προσοχή για το υπέροχο κόψιμο του, το ύφασμα που αγκαλιάζει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και το εντυπωσιακό του "δέσιμο" στο στήθος που σίγουρα θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σας. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Η δική μας πρόταση για να το φορέσετε θα ήταν με ένα total black σύνολο και αν αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τέλειο πέδιλο που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share