Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Zara: Το ολόσωμο μαγιό με όψη τσαλακωμένου που πρέπει να αποκτήσετε

Πόσο κοστίζει;

31 Μαΐου 2020 13:30
Zara: Το ολόσωμο μαγιό με όψη τσαλακωμένου που πρέπει να αποκτήσετε

ZARA: Ένα ολόσωμο μαγιό είναι must για κάθε καλοκαίρι, και σίγουρα αυτό που θα δείτε παρακάτω θα το λατρέψετε. Το Athensmagazine.gr το βρήκε σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει μόνο 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας, τα ρούχα της εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατηγορία swimwear, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα πράσινο ξεπλυμένο ολόσωμο μαγιό, που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε στην παραλία. Είναι άνετο, δροσερό και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα ακόμα μαγιό.

Περιγραφή για το μαγιό

Μαγιό με όψη τσαλακωμένου, αφαιρούμενη cup και χωρίς μπανέλα. V ντεκολτέ και τιράντες. Αν θέλετε να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΟΨΗ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ

Δείτε επίσης ένα παντελόνι από τα ZARA που σίγουρα θα το θέλετε στη ντουλάπα σας

ZARA: Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για τη ντουλάπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" ένα κίτρινο παντελόνι που είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 12,99 € από 25,95. Θα το λατρέψετε, σίγουρα.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατηγορία με τα special prices, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα παντελόνι palazzo με φιόγκο, που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, είναι άνετο, δροσερό και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μία ακόμα τρομερή προσφορά από τα καταστήματα Zara.

Περιγραφή για το παντελόνι

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Λεπτομέρεια πιέτες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και φιόγκος στο πλάι. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Care for fiber: ECOVERO™ Viscose.

Αυτή η βισκόζη προέρχεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

 

Ροή ειδήσεων

Share