Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Χαμός" στα Zara με αυτό το φόρεμα - Κοστίζει μόνο 15,99€ από 29,95

Τρομερή προσφορά!

28 Μαΐου 2020 09:43

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα από τα Zara που είναι σε προσφορά, καθώς κοστίζει μόνο 15,99 € από 29,95. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατηγορία με τα special prices, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα μανταρινί φόρεμα που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε την καλοκαιρινή περίοδο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μαύρο πέδιλο που ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα.

Πρόκειται για ένα αμάνικο μακρύ φόρεμα με λαιμόκοψη halter. Στο κάτω μέρος και συγκεκριμένα πίσω, έχει άνοιγμα, ενώ υπάρχει και φιόγκος στη πλάτη. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Δείτε το φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
15,99 EUR
-45%

Επίσης, δείτε και ένα "ιδιαίτερο" λευκό Τ - shirt από τα Zara

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το πιο ιδιαίτερο λευκό T-shirt που θα φοράς μέρα νύχτα στην εκπληκτική τιμή των 7,95€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς, το στυλ και την γκαρνταρόμπα σας και σας προτείνει να καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και να μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα. Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων το μάτι μας σταμάτησε σε εκείνο των ZARA καθώς πέσαμε πάνω στο πιο ιδιαίτερο λευκό T- shirt που σίγουρα θα συνοδεύσει όλες μας τις εμφανίσεις.

Είναι κάποια κομμάτια που είναι must have για τις γυναικείες ντουλάπες και φυσικά μιλάμε για τα απλά passepartout κομμάτι που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν η απορία που γυρνάει στο κεφάλι σου είναι "τι να φορέσω". Ένα λευκό απλό μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί με ένα τζιν για μια πιο casual εμφάνιση, να συμπληρώσεις στο σύνολο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να πας για ένα χαλαρό ποτό ή να το συνδυάσεις με μια pencil φούστα για να απογειώσεις τη βραδινή σου εμφάνιση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν μετά από τις προτάσεις που σου κάναμε η απορία σου είναι με τι αξεσουάρ να συνοδεύσεις το σύνολό σου, δες εδώ την ιδανική τσάντα για όλες τις ώρες που πραγματικά θα λατρέψεις.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share