Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο μίνιμαλ και εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει άψογα τις καμπύλες σου!

Προλάβετε το!

26 Απριλίου 2020 12:07
Bershka e shop: Βρήκαμε το πιο μίνιμαλ και εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει άψογα τις καμπύλες σου!

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Bershka e shop: Βρήκαμε την πιο in fashion καρό ολόσωμη φόρμα με μόλις 17,99€

Ποια γυναίκα δεν θέλει να συνδυάζει το στιλ με την άνεση; Και τι καλύτερο για αυτό από μια ολόσωμη φόρμα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα από τα Bershka που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που σε βγάζει από τον κόπο των συνδυασμών και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και θηλυκότητα. Όταν λοιπόν δεις μια τέτοια υπέροχη φόρμα σαν αυτή των καταστημάτων Bershka με καρό pattern, λεπτές τιράντες και στην ασυναγώνιστη τιμή των 17,99€ πώς αντισταθείς; Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα λευκά πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share