Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Glow Era: Το αντηλιακό που χαρίζει προστασία και αντιγήρανση μαζί!

Η Ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών καινοτομεί για ακόμα μία φορά!

22 Μαΐου 2024 17:03
Glow Era: Το αντηλιακό που χαρίζει προστασία και αντιγήρανση μαζί!

Το αντηλιακό Perfect Sun Protector με 4 φυτικά βλαστοκύτταρα είναι ένα θαύμα της αντιγήρανσης Glow Era καθώς μόνο στην νέα επαναστατική του φόρμουλα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UV-A και UV-B και της φωτογήρανσης, θα βρεις τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων.

Έτσι απολαμβάνεις υψηλή φωτοπροστασία και ταυτόχρονα, βαθιά αντιγήρανση, σύσφιξη, ανόρθωση του οβάλ και ενυδάτωση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα αντηλιακό; Αφού κάνει την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και καλύπτει όλες τις παραπάνω ανάγκες σου χωρίς να χρειαστεί να εφαρμόζεις κρέμα ημέρας!

Glow Era: Το αντηλιακό που χαρίζει προστασία και αντιγήρανση μαζί!

Το αντηλιακό με 4 βλαστοκύτταρα και SPF50 της Glow Era αναγεννά και θωρακίζει την επιδερμίδα, κάτω από τον ουρανό και σε βοηθά να μείνεις απόλυτα προστατευμένη από την υπεριώδη και υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία.

glowera περιποίηση

Η αντηλιακή φόρμουλα της Glow Era προσφέρει τη μέγιστη προστασία γιατί δρα πολλαπλά κατά της φωτογήρανσης:

  • Ξεδιψά τα κύτταρα της επιδερμίδας, αυξάνει την αντοχή τους και επιτίθεται στους παράγοντες μοριακής γήρανσης.
  • Λειτουργεί αντιοξειδωτικά και απελευθερώνει τις φυσικές δυνάμεις παραγωγής κολλαγόνου και αναδόμησης των κυττάρων, προσφέροντας άμεσα σύσφιξη και αποτέλεσμα lifting.
  • Θωρακίζει κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UV-A και UV-B και της ψηφιακής γήρανσης από το μπλε φως IR-Α.

Η δύναμη του Perfect Sun Protector οφείλεται στα 4 φυτά (argan, goji berry, ορχιδέα, κόκκινο μύρτιλο) που δημιουργούν την απόλυτη περιποίηση αντιγήρανσης! Το πολύτιμο argan, ο θάμνος goji berry με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, η ορχιδέα και το κόκκινο μύρτιλο, που διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, γι’ αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που τα συναντάμε σε προϊόντα περιποίησης.

glowera καλλυντικά

Η Glow Era με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της αυτή τη φορά κάνει τη διαφορά επιλέγοντας τα βλαστοκύτταρα των συγκεκριμένων φυτών. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα περιέχουν βιταμίνες, πολύτιμα ένζυμα και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα για σύσφιξη και αναζωογόνηση. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση του κάθε βλαστοκυττάρου αλλά και τη σύνθεση της μοναδικής αυτής φόρμουλας στο site της εταιρείας και πραγματικά θα θέλεις να το αποκτήσεις αμέσως!

Τα προϊόντα που καθιέρωσαν το ελληνικό beauty brand και οι πρόσφατες καινοτομίες του μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε στο site της εταιρείας https://glowera.eu/shop/ και σε επιλεγμένα φαρμακεία και να απογειώσουμε τη daily routine μας σε κάθε ηλικία. Η Glow Era μας καλωσορίζει σε μία νέα εποχή λάμψης και εμείς την καλωσορίζουμε στο μπουντουάρ μας, μιας και πλέον της ανήκει μία μόνιμη θέση εκεί!

Λίγα λόγια την Glow Era

Η Glow Era είναι μία Ελληνική εταιρεία που μπήκε στη ζωή μας το 2019, αλλά γρήγορα κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Και είναι πολύ λογικό, γιατί το κορυφαίο brand φροντίζει να αφουγκράζεται προσεκτικά τις ανάγκες περιποίησης της σύγχρονης γυναίκας σε κάθε ηλικία και να της προσφέρει ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη.

glowera natural cosmetics

Με απόλυτο σύμμαχο τη φύση, μας εφοδιάζει με φυτικά προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας, που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα αλλά ούτε και το περιβάλλον. Η παραγωγή και η συσκευασία όλων των προϊόντων της Glow Era πραγματοποιείται σε σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής καλλυντικών, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ, με έδρα το Φράγμα Θέρμης, Θεσσαλονίκης. Το πρότυπο εργαστήριο λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες GMP, Κανόνες Καλής Παραγωγής «Good Manufacturing Practice».

Σημείωσε ότι όλα τα ενεργά συστατικά αλλά και όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φυσικής προέλευσης, με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και από εγκεκριμένους πιστοποιημένους προμηθευτές, ενώ συνεχείς διακρίσεις και βραβεύσεις με χρυσά αλλά και ασημένια βραβεία, έρχονται για να επιβεβαιώσουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Glow Era.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share