Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φυσικό φάρμακο με σκόρδο, λεμόνι και μέλι - Αυτά θα συμβούν στο σώμα και στην υγεία σας

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε

1 Ιουλίου 2022 23:01
Φυσικό φάρμακο με σκόρδο, λεμόνι και μέλι - Αυτά θα συμβούν στο σώμα και στην υγεία σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η συνταγή με σκόρδο, λεμόνι και μέλι έχει επικρατήσει την τελευταία δεκαετία, και αποτελεί ένα πολύ δυνατό φυσικό φάρμακο.

Μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες ενάντια σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και στην υπέρταση.Στην πραγματικότητα, οι Amish το έχουν χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη θεραπεία μιας σειράς θεμάτων υγείας και για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Αν καταναλώνετε μάλιστα σκόρδο με μέλι το πρωί, ενώ έχετε άδειο στομάχι, θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Λαμβάνοντάς της τακτικά αυτή η συνταγή θα μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και την υψηλή πίεση του αίματος. Η μέθοδος παρασκευής είναι πολύ απλή.

Τι χρειάζεστε:

  • 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
  • 1 κ.σ στυμμένο λεμόνι
  • 1 κομμάτι τζίντζερ (τριμμένο)
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. βιολογικό μέλι

Τι πρέπει να κάνετε:

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν καλά σε ένα γυάλινο βάζο και έπειτα το βάζετε στο ψυγείο για 5 ημέρες.…

Το ιδανικό θα είναι να λαμβάνετε το μείγμα πριν το πρωινό και το δείπνο, αλλά βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν το παίρνετε περισσότερο από τρεις φορές σε μια μέρα. Θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα, μια απλή εξέταση αίματος θα δείξει ότι έχουν μειωθεί τα επίπεδα χοληστερόλης σας. Η θεραπεία θα βοηθήσει επίσης να ομαλοποιήσετε την αρτηριακή σας πίεση.

Φυσικό φάρμακο με σκόρδο, λεμόνι και μέλι - Αυτά θα συμβούν στο σώμα και στην υγεία σας

Ότι και να διαλέξετε φροντίστε να το συνδυάσετε και με άσκηση, αλλιώς δεν έχει νόημα η προσπάθεια: Πως επηρεάζει η άσκηση χοληστερίνη, πίεση & καρδιαγγειακό σύστημα. Συνεννοηθείτε οπωσδήποτε με ειδικό, πριν την χρήση του, ώστε να αποφύγετε τυχόν αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες.

Βέβαια, θα μου πείτε, η συνταγή θα μας πειράξει; Εδώ υπάρχουν ειδικοί που συστήνουν τις δηλητηριώδεις στατίνες για την χοληστερίνη: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη

Όπως και να έχει εσείς συγκρατήστε ότι η χοληστερίνη είναι πάρα πολύ ωφέλιμη για το σώμα σας και πως την εξισορρόπηση έχει ανάγκη ο οργανισμό σας, εκτός εάν Χοληστερίνη: Πότε είναι επικίνδυνη; ~ Δείκτης αθηρωμάτωσης

Την εξισορρόπισή της, λοιπόν, μπορώ να σας εγγυηθώ με ένα ΦΥΣΙΚΟ συμπλήρωμα διατροφής, ΕΛΛΗΝΙΚΉ πατέντα, μοναδική παγκοσμίως που μες το Καλοκαίρι θα κάνει το «ντεμπούτο» της ΚΑΙ στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Πρόκειται για μοναδική καινοτομία, προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία θα εξαλείψει αποτελεσματικότατα τον όποιο κίνδυνο ΧΩΡΙΣ παρενέργειες, καθώς δεν σταματά την παραγωγή της πολύ ωφέλιμης χοληστερίνης, αλλά απλώς την εξισορροπεί.

Επισημαίνω δε, πως νεότερες μελέτες έχουν αποδείξει πως έχει μία ακόμη απίστευτη ωφέλιμη δράση, καθώς «ΤΡΩΕΙ» το σπλαχνικό λίπος!!

Υπήρξαν σε ένα μήνα, στατιστικά σημαντικές μειώσεις στις παραμέτρους:

  • α) λιπώδης μάζα όπου έχουμε μείωση 4,9 %
  • β) ποσοστό λίπους που μειώθηκε 1,08%
  • γ) περιφέρεια μέσης με μείωση 0,95cm και
  • δ) περιοχή σπλαχνικού λίπους στην οποία αντιστοιχεί μείωση 5,01%.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share