Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σημάδια και ουλές στο πρόσωπο; Αυτή είναι η σπιτική αλοιφή που θα τα εξαφανίσει

Απίστευτο!

10 Ιανουαρίου 2022 13:21
Σημάδια και ουλές στο πρόσωπο; Αυτή είναι η σπιτική αλοιφή που θα τα εξαφανίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί άνθρωποι, έχουν κάποια σημάδια που προκαλούνται από ατυχήματα και θα κάνανε τα πάντα για να απαλλαχτούν από αυτά. Φτιάξτε την καλύτερη σπιτική αλοιφή για εξάλειψη ουλών και σημαδιών. Παράλληλα, δείτε πως θα καταπολεμήσετε το πονόδοντο με 6 φυσικές θεραπείες.

Θα χρειαστείτε μόνο δύο φυσικά συστατικά!

Φυσική αλοιφή προσώπου με κρεμμύδι και αλόη

Πιθανώς ήδη ξέρετε ότι τα κρεμμύδια είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία σας. Γνωρίζετε όμως ότι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα σας;

Εδώ θα δείτε πώς τα κρεμμύδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για την αφαίρεση ορισμένων ουλών ή απλά και κάποιων τυπικών ραγάδων.

Βοηθούν στην ανάπλαση του κατεστραμμένου δέρματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το εκχύλισμα από ένα κρεμμύδι και να το εφαρμόσετε στις σημαδεμένες περιοχές.

Το εκχύλισμα κρεμμυδιού βοηθά στη βελτίωση της παραγωγής κολλαγόνου, όπου εφαρμόζεται, βελτιώνοντας σημαντικά την εμφάνιση των ουλών.

αλόη-κρεμμύδι

Επιπλέον, αυτό το εκχύλισμα είναι πολύ αποτελεσματικό σε υπερτροφικές ουλές και τα χηλοειδή (ουλές που προέρχονται από μια χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό).

Κι όσον αφορά την αλόη οι άνθρωποι εφαρμόζουν συχνότερα το gel (τζελ) της για το δέρμα, ώστε να αντιμετωπίσουν τα ηλιακά ή άλλα εγκαύματα, μολύνσεις, κοψίματα και άλλες πληγές. Είναι πολύ ευεργετικό επειδή δρα ως αναλγητικό και καταπολεμά τις φλεγμονές και τον κνησμό.

Προετοιμασία αλοιφής

Υλικά

  • 3 κουταλιές της σούπας αλόης βέρα
  • ½ κρεμμύδι

Οδηγίες

Βάλτε τα παραπάνω συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα μέχρι να έχετε μια λεία υφή.

Χρήση

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε αυτήν την λεία κρέμα στην πληγείσα περιοχή. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία κάθε μέρα μέχρι να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share