Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχεις iphone; Γνωρίζεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σου; Πέρα από τα γνωστά προβλήματα στην οθόνη, στον ήχο κλπ

Μεγάλη προσοχή!

27 Μαΐου 2021 14:08
Έχεις iphone; Γνωρίζεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σου; Πέρα από τα γνωστά προβλήματα στην οθόνη, στον ήχο κλπ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις iphone; Γνωρίζεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σου; Συγκεκριμένα, η Apple εξέδωσε ανακοίνωση ότι τα iPhone μπορεί να προκαλούν παρεμβολές σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι βηματοδότες, και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 εκατοστά μακριά. Παράλληλα αν έχετε iphone δείτε γιατί πρέπει να κάνετε ενημέρωση του λογισμικού σας τώρα.

Η εταιρεία - κολοσσός δήλωσε ότι όλες οι τηλεφωνικές συσκευές της περιέχουν μαγνήτες που φέρουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Ακριβώς αυτοί οι μαγνήτες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple "μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές" στις ηλεκτρονικές ιατρικές συσκευές, όπως οι εμφυτευμένοι απινιδωτές και οι βηματοδότες.

Και τα τέσσερα μοντέλα του i-phone 12 περιέχουν περισσότερους μαγνήτες από άλλες συσκευές της εταιρείας, αλλά η Apple τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρήσουμε ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα εγκυμονούν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται επίσης ότι θα ήταν χρήσιμο να συμβουλευτούν τα άτομα τον γιατρό τους και την εταιρεία κατασκευής της ιατρικής συσκευής. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ασύρματης φόρτισης του κινητού, θα πρέπει να κρατούν 30 εκατοστά απόσταση.

Προβληματα στην υγεία σου από το iphone

Οι ανακοινώσεις της Apple έρχονται μετά την πρόσφατη αναφορά σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό για την υγεία της καρδιάς, ότι υπάρχει κίνδυνος από τη χρήση του iPhone 12, για όσους έχουν βηματοδότη.

iPhone 12: Προβλήματα στην οθόνη OLED αναφέρουν οι χρήστες

Εδώ και μερικές εβδομάδες αρκετοί κάτοχοι του iPhone 12 αναφέρουν προβλήματα στη λειτουργία της οθόνης OLED. To πρόβλημα φαίνεται πως είναι κάποια pixels στην οθόνη τα οποία είτε μένουν ενεργά είτε δεν ενεργοποιούνται καθόλου.

Από τον Νοέβριο του 2020 υπάρχει ένα μεγάλο thread στη σελίδα του forum των κατόχων Apple iPhone, με αρκετούς κατόχους του iPhone 12 να υποστηρίζουν ότι ακόμα και η αλλαγή συσκευής δε στάθηκε αρκετή ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έλαβαν την οδηγία να αναμένουν ένα update, καθώς φαίνεται πως είναι ένα πρόβλημα που προκύπτει από το λογισμικό και όχι από το hardware.

Πάντως, τα προβλήματα παραμένουν, καθώς οι νεότερες αναφορές δείχνουν ότι η αναβάθμιση του λειτουργικού δεν το έχει διορθώσει. Έχουν εμφανιστεί κάποιες προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να απαλλαγεί κανείς από το πρόβλημα, αλλά όλες δείχνουν να λειτουργούν προσωρινά και να μην το εξαλείφουν εντελώς.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share