Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό κάθε μέρα - 30 ημέρες μετά έγινε κάτι τρομερό

Τρομερό!

9 Μαρτίου 2020 10:15
Έπινε 1 ποτήρι μαγειρική σόδα με νερό κάθε μέρα - 30 ημέρες μετά έγινε κάτι τρομερό

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό με μαγειρική σόδα; Σας έχουμε την απάντηση. Μόλις μάθετε θα τρέξετε να το κάνετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα σχεδόν για τα πάντα. Η μαγειρική σόδα, ή αλλιώς, όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι εξαιρετικά οικονομική και εκπληκτική στη χρήση της, αφού, όπως θα δείτε εδώ, μπορεί να καθαρίσει και τις πιο σκληρές επιφάνειες.

Είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, του καρκίνου, αλλά και για λόγους στοματικής υγιεινής, ως αποσμητικό, κ.λπ. Είναι ευρέως διαδομένη σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το εξαιρετικά υγιεινό συστατικό για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας, όπως: πρόληψη διάρροιας, οξύτητα, μεταβολική οξέωση και πεπτικό έλκος.

Η μαγειρική σόδα έχει αντιπυριτικές ιδιότητες και διατηρεί το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε, ότι περιέχει νάτριο και μπορεί να αποτρέψει προβλήματα με το κάλιο, τις πέτρες στα νεφρά και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστεως.

Ή, μπορείτε να ανακατεύετε και να πίνετε μαγειρική σόδα με νερό για να ανακουφιστείτε, εκτός των άλλων, από τον πόνο στους μύες μετά από μια σκληρή προπόνηση. Γνωρίζατε ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να καταστρέψει τους μύκητες των νυχιών και να εξαφανίσει τις ακαθαρσίες; Λοιπόν ναι, και είναι πολύ απλό - απλά θα βάλετε λίγη ποσότητα μαγειρική σόδας πάνω σε μια βούρτσα νυχιών και θα τρίψετε τα νύχια σας.

Ένα άλλο απλό τέχνασμα είναι το εξής - ανακατέψτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, αιθέριο έλαιο μέντας και λίγο νερό. Βυθίστε τα χέρια ή τα πόδια σας για περίπου 20 λεπτά και ο κνησμός, ο οσμή και ο πόνος θα ανακουφιστούν.

Έβαλε μαγειρική σόδα και αλάτι στα δόντια του - Αυτό που είδε το επόμενο πρωί τον άφησε άφωνο

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, θα σας παρουσιάσει μια απλή και εύκολη συνταγή για τον καθαρισμό των δοντιών σας. Το μόνο που έχετε να αγοράσετε είναι μαγειρική σόδα.

H στοματική υγεία μας, έχει μεγάλη σημασία για την συνολική ευημερία, και η διατήρηση μιας ορθής υγιεινής του στόματος θα αποτρέψει την εισβολή βακτηρίων. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να κρατάμε τα δόντια μας υγιή, να εξαλείφουμε τη πέτρα και να κάνουμε πρόληψη των ασθενειών των ούλων και των λοιμώξεων.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απίστευτα αποτελεσματικός φυσικός τρόπος για να λύσετε όλα τα προβλήματα με τα δόντια και να διατηρήσετε τη στοματική υγεία σε άριστη κατάσταση. Ένας οδοντίατρος αποκαλύπτει αυτή την καταπληκτική μέθοδο που κοστίζει ελάχιστα, και υπόσχεται να αποκαταστήσει το λευκό, λαμπερό και υγιές χαμόγελο!

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • ½ φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου
  • αντισηπτικό στοματικό διάλυμα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Ζεστό νερό
  • Οδοντικό νήμα
  • Οδοντόβουρτσα

Οδηγίες:

  • Σε ένα φλιτζάνι, αναμείξτε μια κουταλιά μαγειρική σόδα με μισή κουταλιά αλάτι. Στη συνέχεια, υγράνετε την οδοντόβουρτσα με λίγο νερό και βυθίστε την καλά σε αυτό το μείγμα. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά τα δόντια με τη βούρτσα για 5 λεπτά.
  • Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό, και ξεπλύνετε το στόμα με αυτό το διάλυμα για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, αυτό φτύστε το και ξεπλύνετε με μισό φλιτζάνι κρύο νερό.
  • Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα πολύ προσεκτικά, ώστε να μην ερεθιστούν τα ούλα, και τρίψτε τη πλάκα ανάμεσα στα δόντια. Μετακινήστε το νήμα απαλά από πλευρά σε πλευρά για να αποφευχθεί βλάβη στα ούλα και ερεθισμός.
  • Στο τέλος, ξεπλύνετε το στόμα με αντισηπτικό στοματικό διάλυμα.

Αυτή η μέθοδος θα αφαιρέσει πέτρα, θα λευκάνει τα δόντια σας, κάνει πρόληψη της ουλίτιδας και της στοματικής υγείας. Και όλα αυτά θα γίνουν με απλά υλικά. Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα, κάνει θαύματα, αφού "καθαρίζει" τα πάντα. Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο πρόσωπό σας αν το πλένετε κάθε μέρα με μαγειρική σόδα και λάδι καρύδας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share