Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καταπολεμήστε με σκόρδο τον ιό που φέρει 1 στους 4 ανθρώπους - Κάνει θαύματα

Θα σας λύσει τα χέρια

28 Φεβρουαρίου 2020 18:50
Καταπολεμήστε με σκόρδο τον ιό που φέρει 1 στους 4 ανθρώπους - Κάνει θαύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας στους 4 φέρει τον ιό και πολλές φορές δεν το γνωρίζει μέχρι να εμφανιστεί. Μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, όπως το άγχος ή η κληρονομικότητα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι πληγές του επιχείλιου έρπη είναι ό,τι χειρότερο!

Όχι μόνο εμφανίζονται σε σημεία που φαίνονται, αλλά πονάνε κιόλας πολύ και μολύνονται εύκολα. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, παρά να περιμένουν να φύγουν και να τους βάζουν αλοιφή, αλλά σας έχουμε την λύση. Το σκορδό λοιπόν, πέρα από τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για την υγεία, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, μπορεί να καταπολεμήσει και τον επιχείλιο έρπη.

Γενικά το σκόρδο κάνει καλό. Μπορεί να μην μυρίζει ευχάριστα, αλλά προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: έχει απίθανες αντιβακτηριακές ιδιότητες που έχουν θετική επίδραση στις πληγές από έρπη. Τρίψτε λίγο σκόρδο και απλώστε το κατευθείαν στις πληγές.

Παίρνει μια σκελίδα σκόρδο, την κόβει στην μέση και τρίβει τα νυχιά της... Ο λόγος; Απίθανος!

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, υπάρχουν πολλά προϊόντα για τα νύχια που έχουν ως συστατικό τους το σκόρδο.

Ο λόγος είναι πως βοηθάει στην ενίσχυση και την ενδυνάμωση της επιφάνειας των νυχιών, κάνοντας τα να μεγαλώσουν γρήγορα. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα πάρτε μια σκελίδα σκόρδο, κόψτε τη στη μέση και τρίψτε τα νύχια σας μέχρι να φθαρεί. Ενώ, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλει κάποια ένα από τα βαμμένα νύχια της μέσα σε ένα ποτό;

Αν προτιμάτε μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα με λιωμένο σκόρδο, χυμό πορτοκάλι και ελαιόλαδο. Ξεκινήστε λιώνοντας το σκόρδο και αφήνοντας το να μουλιάσει με το χυμό πορτοκαλιού σε μια κατσαρόλα. Μουλιάστε τα δάχτυλα σας για περίπου 10 λεπτά στο μείγμα, το οποίο πρώτα έχετε ανακατέψει καλά για να ομογενοποιηθεί.

Στη συνέχεια βγάλτε τα δάχτυλα από το μείγμα και βυθίστε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο για 15 λεπτά. Κάνοντας αυτή τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα θα δείτε σύντομα τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

Στύβει λεμόνι πάνω σε ελαιόλαδο και το βάζει στα νύχια της...Θα το κάνετε όλη σας την ζωή!

Υπάρχει μια φυσική συνταγή με καταπληκτικά αποτελέσματα για τα νύχια, που περιλαμβάνει υλικά όπως το λεμόνι και το ελαιόλαδο!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε χυμό λεμονιού με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κουταλάκι του γλυκού. Έτοιμο! Το απλό λεμόνι και έχει πολύτιμα οφέλη, ακόμα και στην επιδερμίδα σας!

Για να ενισχύσετε τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια, αναμείξτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 κ.σ. χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και βυθίστε τα χέρια σας για 10 λεπτά πριν πάτε για ύπνο.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια, για να διεισδύσουν βαθύτερα τα θρεπτικά συστατικά στα νύχια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία μας. Ελπίζουμε να βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share