Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο χυμός που θα σε σώσει απ' το ροχαλητό!

Τι θα χρειαστείς!

8 Οκτωβρίου 2019 08:52
Αυτός είναι ο χυμός που θα σε σώσει απ' το ροχαλητό!

To ροχαλητό ενός άνδρα είναι μια κατάσταση που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί μια γυναίκα.

Δείτε επίσης: Γιατί το ροχαλητό είναι επικίνδυνο για την υγεία!

Και ιδίως όταν είναι πολύ κουρασμένη και ξέρει ότι την επόμενη ημέρα έχει να φέρει εις πέρας ένα εκατομμύριο δουλειές.

Το ροχαλητό – η ανώδυνη και προσωρινή απόφραξη της αναπνοής- είναι ηχητικό χαλί σε πολλές κρεβατοκάμαρες.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ροχαλίζει ο άνθρωπος που κοιμάσαι μαζί. Τι κι αν τον σκουντάς, τι κι αν προσπαθήσεις να του αλλάξεις πλευρό, το ροχαλητό του μπορεί να σε φέρει στα όριά σου.

Τουλάχιστον το 20% των ανθρώπων ροχαλίζουν τη νύχτα. Και, όπως γνωρίζουμε, μερικές φορές αυτό γίνεται αιτία καβγάδων στο ζευγάρι, ειδικά αν το άτομο που ροχαλίζει αρνείται να το παραδεχτεί ή αποφεύγει να δώσει σημασία σε ένα πρόβλημα που είναι κάτι περισσότερο από μια απλή νυχτερινή ενόχληση.

Η παχυσαρκία αποτελεί ίσως την κυριότερη αιτία εμφάνισης του ροχαλητού, το οποίο εμφανίζεται περισσότερο στους άνδρες παρά στις γυναίκες. Επίσης το κάπνισμα προκαλεί ή και επιδεινώνει αρκετά την κατάσταση, ενώ ανάλογες επιπτώσεις έχει και το αλκοόλ.

Σύμφωνα με διατροφολόγους, λοιπόν, υπάρχει ένας φυσικός χυμός που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι τα παρακάτω υλικά τα οποία πρέπει να είναι βιολογικά:

-2 μήλα
-2 καρότα
-χυμό από το 1/4 ενός λεμονιού
-1 φέτα φρέσκο τζίντζερ

Απλά βάζεις όλα τα υλικά μαζί στον αποχυμωτή και δίνεις στον σύντροφό σου να πιει έως και 3 ποτήρια την ημέρα για να δεις άμεσα αποτελέσματα.


Το θαυματουργό λαχανικό που αν το πιείτε σε χυμό θα θεραπευτείτε από ένα σωρό ασθένειες!

Το θαυματουργό λαχανικό που αν το πιείτε σε χυμό θα θεραπευτείτε από ένα σωρό ασθένειες...

Είναι το μυστικό σε πολλές δίαιτες και διατροφές. Ο χυμός σέλινο κάνει μεγάλη διαφορά και τονώνει όσο λίγα τον οργανισμό!

Πίνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό σέλινο με καρότο και θα δείτε πόσο θα βελτιωθεί η ενέργειά σας.

Το φρέσκο φυτό είναι άριστο διουρητικό, βοηθά στη μείωση των επιπέδων του ουρικού οξέος αλλά και της χοληστερόλης, βοηθά επίσης στην πρόληψη διαφόρων ειδών καρκίνου και καρδιακών νοσημάτων.

Ακόμη είναι αντιπυρετικό, και περιέχει μια ορμόνη ανάλογη με την ινσουλίνη για τον διαβήτη, ενώ βοηθά και στους ρευματισμούς. Πέρα από όλα αυτά, θα αποτοξινωθείτε, θα αναζωονηθείτε και θα δείτε τη μνήμη σας να βελτιώνεται και το δέρμα σας να λάμπει, μιας και είναι γεμάτο με βιταμίνες Α, Β, C, μέταλλα και κουμαρίνη.

Ο πιο αφροδισιακός χυμός! Βάζει τέλος στο Viagra!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά από έρευνα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό, ο οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα top αφροδισιακά.

Δείτε επίσης: Το θαυματουργό λαχανικό που αν το πιείτε σε χυμό θα θεραπευτείτε από ένα σωρό ασθένειες!

Ο χυμός του ροδιού είναι το απόλυτο αφροδισιακό ποτό, σύμφωνα με την έρευνα και οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι επηρεάζει δραστικά την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης, γνωστής και ως ορμόνης του σεξ.

Σύμφωνα με τη μελέτη, μόλις ένα ποτήρι την ημέρα αρκεί, για θεαματικά αποτελέσματα. Και για του λόγου το αληθές, οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 58 εθελοντές, ηλικίας 21 έως 64 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, όλοι οι συμμετέχοντες μετά από δύο εβδομάδες παρουσίαζαν «σημαντική αύξηση» στα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα τους και συνακόλουθα και αύξηση στην ερωτική επιθυμία!

Η τροφή που ανεβάζει τη λίμπιντο στους άντρες!

Μπορεί να μην ήξερες ότι το βόριο, το ιχνοστοιχείο που συναντάται σε μεγάλη ποσότητα στα παντζάρια, αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης; Αυτό σημαίνει ότι οι ταπεινοί βολβοί, σαν φαγητό, βελτιώνουν την σεξουαλική υγεία και αντοχή των ανδρών, ανεβάζοντας την λίμπιντο!

Δείτε επίσης: Τι πρέπει να τρώτε το βράδυ για να μην πάρετε κιλά;

Τα παντζάρια λοιπόν, έχουν πολλά οφέλη για την υγεία: μειώνουν τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, αποτρέπουν τη συσσώρευση λίπους στο συκώτι και ο χυμός τους ενισχύει τις αντοχές του οργανισμού, ειδικά όταν γυμναζόμαστε. Πέρα όμως από αυτά, είναι και ένα τρόφιμο που μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντο με τον πλέον φυσικό τρόπο, κι αυτό δεν είναι νέα ανακάλυψη.

Σύμφωνα με την μυθολογία, τα παντζάρια ήταν αγαπημένη τροφή της θεάς του έρωτα, που έτρωγε πολλά παντζάρια για να διατηρεί τα κάλλη της. Επίσης, ο θρύλος λέει ότι αν ένας άνδρας και μια γυναίκα δαγκώσουν το ίδιο παντζάρι, ακολουθεί σφοδρός έρωτας! Κατά την ρωμαϊκή εποχή πάλι, τα παντζάρια χρησιμοποιήθηκαν ως αφροδισιακό.

Την ιδιότητα του παντζαριού να αυξάνει την ερωτική διάθεση, έρχεται να επιβεβαιώσει και η βραβευμένη διαιτολόγος και διατροφολόγος, Δρ. Κάρι Ρούξτον. “Τα παντζάρια περιέχουν ένα μέταλλο που ονομάζεται βόριο και το οποίο επιτρέπει σε περισσότερες σεξουαλικές ορμόνες να κυκλοφορούν στο σώμα και να διατηρούνται σε υγιή επίπεδα” συμπληρώνοντας ότι “η περιεκτικότητα σε νιτρικά ιόντα θα μπορούσε επίσης να συμβάλει σε μεγαλύτερη παροχή αίματος προς τα γεννητικά όργανα, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των στύσεων”.

Σύμφωνα με την διατροφολόγο, όποιος θέλει να έχει μεγαλύτερη όρεξη για σεξ, θα πρέπει να προσθέτει καθημερινά παντζάρια στη διατροφή του, λέγοντας ότι “πάντα ξέραμε ότι μας έκαναν καλό, αλλά ίσως τώρα να έχετε ένα πιο σέξι κίνητρο για να συμπληρώσετε τα πιάτα σας και να γίνετε πιο δημιουργικο”.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share