Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ιαπωνική τεχνική που διώχνει το λίπος της κοιλιάς και δεν απαιτεί διατροφή ή άσκηση!

Χάστε τα περιττά κιλά

7 Μαΐου 2019 15:22
Η ιαπωνική τεχνική που διώχνει το λίπος της κοιλιάς και δεν απαιτεί διατροφή ή άσκηση!

Το να χάσουμε τα περιττά κιλά γενικά μπορεί να είναι κάτι δύσκολο.

Η απώλεια του λίπους της κοιλιάς, όμως συγκεκριμένα, μπορεί να είναι κάτι ακόμα πιο δύσκολο.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι δεν υπάρχουν θαυματουργά τρικ που μπορούν να αποτρέψουν και να μειώσουν το κοιλιακό λίπος.
Θέλει εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. Και είναι σημαντικό να δώσουμε σημασία στο κοιλιακό λίπος καθώς όπως τονίζουν οι ειδικοί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταβολικών δυσλειτουργιών, υπέρτασης και καρδιακής νόσου.

Αν λοιπόν στο χαρτί με τους στόχους σας, μεταξύ άλλων, υπάρχει η επιθυμία να χάσετε το λίπος από την κοιλιά, σας έχουμε την τέλεια τεχνική που είναι απλούστατη και δεν απαιτεί ούτε διατροφή, ούτε άσκηση.
Και την αποκαλούμε «τέλεια» γιατί ούτε θα ιδρώσετε, ούτε θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολλές ώρες. Απλά μόνο μερικά λεπτά κάθε μέρα.

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να χάσετε λίπος από το σώμα σας… αναπνέοντας; Είναι μια επαναστατική τεχνική που βρήκαν οι Ιάπωνες και εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια εισπνοή για 3 δευτερολέπτακαι ύστερα μια ισχυρή εκπνοή για 7 δευτερόλεπτα σε όρθια στάση.
Το επαναλαμβάνετε αυτό για 2 έως 5 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Οι Ιάπωνες ευρευνητές βρήκαν ότι 80% του λίπους στο σώμα μας «φεύγει» από τον οργανισμό μας μέσω της εκπνοής, καθιστώντας τους πνεύμονες το κύριο όργανο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να χάσει λίπος από την κοιλιά.

Οι πνεύμονες είναι το κύριο απεκκριτικό όργανο για την απώλεια βάρους. Μπορείτε λοιπόν να διώξετε το λίπος… εκπνέοντας!

Δείτε το βίντεο:

Βάλε τέλος στον εφιάλτη! - 10 τρόφιμα που καίνε το λίπος και σίγουρα δεν το ήξερες!

Θέλεις να βάλεις τέλος στον εφιάλτη του... λίπους μία και καλή; Εμείς σου έχουμε τον τρόπο και τα 10 τρόφιμα που καίνε το λίπος!

Όλοι μας προσπαθούμε διαρκώς να χάσουμε κάποια κιλά ή να διατηρήσουμε το τέλειο σώμα που με πολύ κόπο αποκτήσαμε…Στο ξεκίνημα κάθε δίαιτας όλα είναι τέλεια!

Τα κιλά πέφτουν, οι πόντοι μειώνονται…η διάθεση μας ανεβαίνει και η προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και την υγεία μας ενισχύεται… Εσύ καθαρίζουν σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά σου; Να ο τρόπος!

Όμως, όπως είναι αναμενόμενο έρχεται κάποια στιγμή που όλα σταματάνε να εξελίσσονται…τα κιλά δεν πέφτουν, νιώθουμε ότι η ζυγαριά μας μισεί και θέλει να μας καταστρέψει….οι πόντοι δε μας δίνουν την εντύπωση ότι η αποχή από το αγαπημένο μας γλυκό είχε τελικά αποτέλεσμα…και τότε στο μυαλό μας τριγυρίζουν οι ιδέες “όλα είναι χαμένα πια, ποιος ο λόγος να συνεχίζω να παιδεύομαι;

Ας το πάρω απόφαση, δε θα φτάσω στα κιλά που ήθελα.”

Και ενώ όλα έχουν θολώσει στο μυαλό μας από κάπου μπαίνει μια ηλιαχτίδα φωτός….και μας δίνεται η εξής λύση στο πρόβλημα μας – γιατί δεν δοκιμάζεις τα τρόφιμα που βοηθάνε στην καύση του λίπους; Και έτσι ξεκινάμε και καταναλώνουμε αποκλειστικά και μόνο τρόφιμα που ανεβάζουν το μεταβολισμό, τρόφιμα που θα μας βοηθήσουν να κάψουμε τα ψωμάκια από την περιφέρεια και που θα μας χαρίσουν επίπεδη κοιλιά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share