Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σανδάλι στα H&M μόνο με 4,99€ - Τρέξτε να το προλάβετε

Είναι η καλύτερη επιλογή

8 Ιουλίου 2020 22:05
Σανδάλι στα H&M μόνο με 4,99€ - Τρέξτε να το προλάβετε

Βρήκαμε για σένα το σανδάλι του φετινού καλοκαιριού από τα H&M, το οποίο δεν θα αποχωρίζεσαι. Κοστίζει μόλις 4,99€ και φοριέται παντού.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μοναδικά σανδάλια, που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Ταίριαξε το με αυτή την φούστα και κλέψε τις εντυπώσεις.

Μπορεί να είναι φλατ και απλό, αλλά επιβάλλεται το καλοκαίρι. Έχει λουράκι που δένει στον αστράγαλο, είναι άνετο και στιλάτο. Θα το βρεις σε 5 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις ποιο ταιριάζει με τα ρούχα σου. Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα με ένα κλικ εδώ.

Sandals
4,99 €

H&M: Εσώρουχο με δαντέλα μόνο με 1,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε ένα από τα πιο οικονομικά εσώρουχα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά. Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα στο H&M.

Έχει δαντέλα στην μέση και όπως φαντάζεστε αναδεικνύει τέλεια την θηλυκότητά σας. Μπορείτε να το φορέσετε και νιώσετε άνετες, μιας και δεν σφίγγει καθόλου. Αν ψάχνετε και μαγιό, έχουμε να σας προτείνουμε αυτό το ολόσωμο πάλι από τα H&M, που έχει τιμή έκπληξη.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν προσεγμένα εσώρουχα, γιατί κυρίως μέσα σε αυτά νιώθουν και οι ίδιες ακόμα καλύτερα. Είναι η ευκαιρία λοιπόν να αγοράσετε όσα θέλετε, μιας και το ένα κοστίζει μόνο 1,99€.

Εμπλουτίστε λοιπόν την ντουλάπα σας, αφού θα το βρείτε σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα. Μπείτε εδώ και κάντε τα όλα δικά σας τώρα!

Lace thong briefs
1,99€

H&M: Βρήκαμε την πιο girly πλισέ φούστα με μόλις 12,99€

Αυτή η υπέροχη πλισέ φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι για να τους "μαγέψεις" όλους.

Τα Η&Μ σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για την απόλυτη καλοκαιρινή σου έξοδο και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή, αφού στο online store μπορείς να βρεις όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι με τρομερές εκπτώσεις.

Η συγκεκριμένη φούστα είναι ιδανική για τα καλοκαιρινά ραντεβού σου και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις που δεν μπορείς να βρεις τι θα φορέσεις. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μπλουζάκι που θα βρεις επίσης στα Η&Μ για να κρατήσεις το στυλ σου μίνιμαλ και παράλληλα άκρως εντυπωσιακό.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα H&M της χώρας καθώς και στο e shop τους σε δύο υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ θέλεις. Μην το σκέφτεσαι, κάνε κλικ εδώ και κάν' τη δική σου με 12,99€!

Ολόσωμη φόρμα από τα H&M με 12,99€ από 30€ - Θα σας βολέψει

Όλες μας συμφωνούμε ομόφωνα ότι η ολόσωμη φόρμα είναι από τα πιο βολικά ρούχα που υπάρχουν. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 12,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Σας έχουμε βρει ακόμα μια πιο κλασική, και μάλιστα σε τιμή σοκ.

Αυτή η κρεμ ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη V και χρυσές λεπτομέρειες, είναι ελαστική και έχει ένα ζωνάκι στη μέση που θα τονίσει τέλεια την μέση και τις καμπύλες σας. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ με έκπτωση 57%!

Crêpe jumpsuit
12,99 € 29,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share