Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκπτώσεις στο H&M - Κολλητό μάξι φόρεμα με μόλις 9,99€

Θα το φοράτε συνέχεια

3 Ιουνίου 2020 16:13
Εκπτώσεις στο H&M - Κολλητό μάξι φόρεμα με μόλις 9,99€

Ένα φόρεμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους, είναι το κλασικό μαύρο φόρεμα. Αυτό το μαύρο μάξι φόρεμα από το H&M θα το λατρέψεις.

Αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα και μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού. Από το πρωί με ένα φλατ πέδιλο για έναν καφέ μέχρι και το βράδυ με μια πλατφόρμα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος και τονίζει τα πλεονεκτήματα της κάθε γυναίκας, όπως και αυτό το φαρδύ ψηλόμεσο σορτσάκι.

Θα σε βολέψει ιδιαίτερα, αφού είναι ελαστικό, και θα πάρει με την μια το σχήμα της σιλουέτας σου. Μάλιστα τα μάξι φορέματα είναι η τελευταία λέξη της μόδας, και μπορούν να απογειώσουν την κάθε σου εμφάνιση. Αγόρασε το τώρα με ένα κλικ εδώ στην τιμή των 9,99€!

Ribbed dress
9,99 €

H&M: Το απόλυτο παρεό για τις Instagrammers - Κοστίζει λιγότερο από 15€

Έχουμε μπει στο καλοκαίρι και ένα παρεό είναι must για τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Με αυτό από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις και θα κυριαρχήσει στις φωτογραφίες σας στο Instagram.

Το παρεό είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και είναι πολύ βολικό. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, σαν φούστα ή μπορείτε να το δέσετε πάνω για να γίνει φόρεμα. Συνδυάστε το με αυτό το μαγιό που θα βρείτε εδώ, και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Είναι άνετο και ταιριάζει με όλα τα μαγιό σας, ενώ η τιμή του είναι πολύ οικονομική. Μάλιστα είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα! Αγοράστε το εδώ με ένα κλικ μόνο με 14,99 ευρώ. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το βγάζετε από πάνω σας όλο το καλοκαίρι.

Printed sarong
14,99 €

Το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M που κάνει θραύση - Κοστίζει μόλις 9,99€

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει προς το παρόν, αλλά έχουμε μπει στο καλοκαίρι. Με αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι από τα H&M θα κάνετε τις απόλυτες fashion εμφανίσεις, και κοστίζει μόνο 9,99€.

Το σορτσάκι είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Είναι άνετο και βαμβακερό, και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουκαμισάκι, σαν αυτό στην παρακάτω φωτογραφία, μέχρι να μπούνε οι ζέστες για τα καλά, ή με αυτό το άκρως καλοκαιρινό κορμάκι.

Δεν είναι καθόλου προκλητικό και ούτε θα σας στενεύει, αφού είναι ελαστικό για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος. Δημιουργήστε στιλάτα σύνολα και επιλέξτε ανάμεσα σε μπεζ, μαύρο, ανοιχτό ροζ, κίτρινο, άσπρο και κεραμιδί. Βρείτε το εδώ και αγοράστε το τώρα!

Cotton paper bag shorts
9,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share