Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Bershka: Αυτό το μαύρο φόρεμα έγινε το must have της σεζόν - Κοστίζει μόλις 10 ευρώ

Θα το λατρέψετε!

12 Μαΐου 2020 14:11
Bershka: Αυτό το μαύρο φόρεμα έγινε το must have της σεζόν  - Κοστίζει μόλις 10 ευρώ

Σου βρήκαμε ένα από τα απαραίτητα φόρεμα της σεζόν και φυσικά είναι από τα καταστήματα Bershka! Κοστίζει μόνο 10 € και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Είναι πολύ άντερο και ταιριάζει με όλα τα χρώματα επιδερμίδας.

Ένα φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και που μπορείς να το συνδυάσεις έτσι ώστε να είναι για όλες τις περιστάσεις. Σίγουρα πρέπει όλες οι γυναίκες να το έχουμε στην ντουλάπα μας. Θα σου λύσει μάλιστα τα χέρια.

Το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί με αυτά αγαπημένα πέδιλα σαν αυτά που σου είχαμε προτείνει τις προάλλες πάλι από τα Bershka! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την εμφάνιση θα μπορείς να ''παίξεις'' τόσο με το μακιγιάζ όσο και με τα αξεσουάρ.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Πρόκειται για το κοντομάνικο μίντι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Θα το βρεις εδώ.

Bershka e shop: Βρήκαμε το μπλουζάκι που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" με μόλις 17,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Έχει φλοράλ pattern, όγκο στα μανίκια και δένει με ένα υπέροχο κόμπο κάτω από το στήθος, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν αυτά που μας έκαναν να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το κοντό flare τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share