Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

ZARA online ξεπούλημα - Backpack μόνο με 9,99 ευρώ από 20€!

Θα το βολευτείτε

29 Απριλίου 2020 14:53
ZARA online ξεπούλημα - Backpack μόνο με 9,99 ευρώ από 20€!

Τα backpack ή αλλιώς σακίδιο πλάτης είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις, που έχει επικρατήσει και όπως φαίνεται δεν θα βγουν ποτέ από την μόδα. Αποκτήστε τώρα το πιο κομψό και βολικό backpack σε τιμή έκπληξη μόνο στα ZARA.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις online τις αγορές σας, μέχρι τα καταστήματα να ανοίξουν, και να αποκτήσετε κομμάτια από την χειμερινή σεζόν σε θαυμαστές τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές, στις οποίες ανήκει και αυτό το σακίδιο. Αν όμως ψάχνετε κάτι πιο καλοκαιρινό, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την τσάντα εδώ.

Φοριέται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και είναι άνετο και λόγω του μεγέθους του μπορεί να χωρέσει μέσα ό,τι χρειάζεστε, ακόμα και έγγραφα. Είναι σικ και κομψό, για αυτό μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο. Κλείνει μπροστά και ασφαλίζει, για να μην ανησυχείτε όταν το φοράτε. Αγοράστε το εδώ με ένα κλικ!

ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΓΑΖΙΑ
19,95 EUR

9,99 EUR-45%

Μαύρο - 6100/004

Περιγραφή

Μαύρο σακίδιο. Καπάκι και μπροστινή τσέπη. Λεπτομέρεια γαζιά στην τσέπη, στα λουριά και στις θηλιές. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 30,5 x 26 x 15,5 cm

ZARA e-shop: Αγοράστε τη φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,95€

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" μία πουά φούστα από τα ZARA, η οποία έχει οικονομική τιμή, καθώς κοστίζει 22,95 ευρώ. Είμαστε σίγουροι, ότι θα την λατρέψετε, γιατί έχει τρομερό χρώμα, ενώ μάλιστα είναι must have κομμάτι για το Καλοκαίρι.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία πουά φούστα που έχει το χρώμα της μέντας.

Πρόκειται για μια φούστα που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι ψηλόμεση μίντι, με λάστιχο στη μέση. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο, ενώ μπροστά έχει κουμπιά. Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα πέδιλα που ταιριάζουν απόλυτα με τη φούστα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Care for fiber: EcoVero™Viscose. Το EcoVero™ πιστοποιείται από το οικολογικό σήμα της ΕΕ και συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πρώτη ύλη έως την κατασκευή της βοηθώντας μας να φροντίζουμε το περιβάλλον. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share