Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Bershka: Αυτό είναι το μπλουζάκι που θέλουμε όλες! Έχει 38% έκπτωση και κοστίζει 7.99!

Τρέξε να το προλάβεις!

10 Ιανουαρίου 2020 12:22
Bershka: Αυτό είναι το μπλουζάκι που θέλουμε όλες! Έχει 38% έκπτωση και κοστίζει 7.99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα ένα μπλουζάκι από τα Bershka, το οποίο είναι σε έκπτωση και κοστίζει 7.99! Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το καθημερινό μπλουζάκι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για ένα μπλουζάκι, λεπτό με μανίκι. Έχει κουμπιά στη λαιμόκοψη και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Το χρώμα του είναι ροζ! Από 12.99 κοστίζει μόνο €7.99!

Bershka: Αυτό είναι το πιο μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του για τα καλά, αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν με μόλις 29,99€!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με τζιν όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν τις πιο κλασσικές επιλογές έχουμε να σου προτείνουμε ένα υπέροχο κάμελ παλτό από τα καταστήματα Pink Woman που σίγουρα θα λατρέψεις!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουφάν:

Τζιν μπουφάν με τσέπες μπροστά και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Φόδρα από συνθετική γούνα προβάτου στον λαιμό.

39.99 €29.99 -25%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share