Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Η nude φούστα από βελούδο που θα κάνει να φαίνονται τα πόδια σου πιο ωραία από ποτέ κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

1 Ιανουαρίου 2020 12:59
H&M: Η nude φούστα από βελούδο που θα κάνει να φαίνονται τα πόδια σου πιο ωραία από ποτέ  κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Η nude φούστα από βελούδο που θα κάνει να φαίνονται τα πόδια σου πιο ωραία από ποτέ κοστίζει μόλις 19 ευρώ και την βρήκαμε στα H&M!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα H&M θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι ψηλόμεση αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το nude χρώμα κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

Nude φουστα με βελούδινη υφή μίνι

Art. no.0835667001

Bershka: Το απλό και στιλάτο φόρεμα που λατρεύουν οι Instagrammers κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Αυτό είναι το ιδανικό, απλό αλλά ταυτόχρονα στιλάτο φόρεμα που λατρεύουν όλες οι instagrammers και θα το βρεις στα καταστήματα Bershka με μόλις 10 ευρώ!

Κάποια κομμάτια είναι σχεδόν ''απαραίτητα'' στην ντουλάπα μας και αυτό δε συμβαίνει ότι είναι μόνο τα υπερβολικά εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά κυρίως με τα απλά, τα wearable ρούχα, τα οποία όταν τα αντικρίζουμε και βλέπουμε το θρίαμβο της απλότητας πάνω τους, εντυπωσιαζόμαστε...

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα από αυτά που ψάχνουμε καθώς είναι απίστευτα οικονομικό και κολακεύει κάθε σώμα (σχεδόν ''αδυνατίζει'') με τη γραμμή,το κόψιμό του και τη ζώνη που τονίζει ωραία τη μέση! Ιδανικά μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλές μπότες και το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα τις πιο τέλειες και άνετες μπότες στα καταστήματα Stradivarius!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα me ζώνη
ΑΝΑΦ. 5453/187/800
17.99 €10.79 €

Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ χρώμα που φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία αλλά έχει κάτω από 50 ευρώ!

Η οικολογική γούνα σε nude ροζ χρώμα που φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία αλλά έχει κάτω από 50 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε τη γούνα που κάνει σάλο στα social media και όλες οι Instragramers επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Θα το βρεις στα Η&M σε πολύ οικονομική τιμή! Για να κορυφώσεις την εμφάνισή σου συνδύασε το με αυτό το φόρεμα από τα ZARA που έχει στοιχεία στην ίδια απόχρωση!

Η γούνα πάει με όλα και είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Θυμίζει σαν τις ακριβές αλλά είναι μόνο στα 49,99 ευρώ και είναι απαλή και χνουδωτή.

Απογείωσε την κάθε σου εμφάνιση και συνδύασε το εύκολα με όλα σου τα ρούχα, ακόμα και με ένα μπλουζάκι, όπως το τοπ με χρυσοκλωστή από τα Η&M!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη την ίδια ώρα. Τρέξε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή:

Οικολογική γούνα σε nude ροζ απόχρωση, κοντή με μακρυά μανίκια

Art. no.0770607001

Stradivarius: Βρήκαμε την τέλεια μπότα πάνω απ'το γόνατο που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζουν το πόδι σαν γάντι και το αναδεικνύουν κοστίζουν μόλις 39,99 ευρώ. Τις βρήκαμε στα Stradivarius και είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, αφού ταιριάζει με τα πάντα και θα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Με αυτές τις μπότες θα μπορέσεις να κάνεις πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Είναι μαύρες και φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δοκίμασε τες με μια μίνι ή πλισέ φούστα για πιο stylist εμφανίσεις και με ένα overzide πουλόβερ! Συνδύασε το με ένα οπάκ καλσόν σε μαύρο ή σε όποια απόχρωση προτιμάς, ακόμα και με διχτυωτό για πιο βραδινές εμφανίσεις. Είναι σουέντ και άνετες, που σημαίνει ότι θα σε βολέψουν απίστευτα! Ωστόσο, αν δεν είναι του στυλ σου οι μπότες και προτιμάς μια πιο κλασσική και ιδιαίτερη για τις βραδινές σου εμφανίσεις βρήκαμε για σένα στα καταστήματα ZARA την ιδανική και διαχρονική μαύρη γόβα που σίγουρα θα λατρέψεις!

Τέλος φοριούνται εύκολα μέσα στην πόλη για να κάνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή και στο γραφείο, με ένα κολάν και ένα απλό τζιν σωλήνα, αφού το τακούνι είναι μόλις 4 cm!

Μια μικρή περιγραφή για τη μπότα:

ΑΝΑΦ. 6965/041-I2019
Μποτίνια με τακούνι XL

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share