Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ χρώμα που φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία αλλά έχει κάτω από 50 ευρώ!

Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις!

31 Δεκεμβρίου 2019 12:48
Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ χρώμα που φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία αλλά έχει κάτω από 50 ευρώ!

Η οικολογική γούνα σε nude ροζ χρώμα που φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία αλλά έχει κάτω από 50 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε τη γούνα που κάνει σάλο στα social media και όλες οι Instragramers επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Θα το βρεις στα Η&M σε πολύ οικονομική τιμή! Για να κορυφώσεις την εμφάνισή σου συνδύασε το με αυτό το φόρεμα από τα ZARA που έχει στοιχεία στην ίδια απόχρωση!

Η γούνα πάει με όλα και είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Θυμίζει σαν τις ακριβές αλλά είναι μόνο στα 49,99 ευρώ και είναι απαλή και χνουδωτή.

Απογείωσε την κάθε σου εμφάνιση και συνδύασε το εύκολα με όλα σου τα ρούχα, ακόμα και με ένα μπλουζάκι, όπως το τοπ με χρυσοκλωστή από τα Η&M!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη την ίδια ώρα. Τρέξε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή:

Οικολογική γούνα σε nude ροζ απόχρωση, κοντή με μακρυά μανίκια

Art. no.0770607001

 Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ

 Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ

 Η&M: Η οικολογική γούνα σε nude ροζ

Stradivarius: Βρήκαμε την τέλεια μπότα πάνω απ'το γόνατο που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζουν το πόδι σαν γάντι και το αναδεικνύουν κοστίζουν μόλις 39,99 ευρώ. Τις βρήκαμε στα Stradivarius και είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ, αφού ταιριάζει με τα πάντα και θα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Με αυτές τις μπότες θα μπορέσεις να κάνεις πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Είναι μαύρες και φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δοκίμασε τες με μια μίνι ή πλισέ φούστα για πιο stylist εμφανίσεις και με ένα overzide πουλόβερ! Συνδύασε το με ένα οπάκ καλσόν σε μαύρο ή σε όποια απόχρωση προτιμάς, ακόμα και με διχτυωτό για πιο βραδινές εμφανίσεις. Είναι σουέντ και άνετες, που σημαίνει ότι θα σε βολέψουν απίστευτα! Ωστόσο, αν δεν είναι του στυλ σου οι μπότες και προτιμάς μια πιο κλασσική και ιδιαίτερη για τις βραδινές σου εμφανίσεις βρήκαμε για σένα στα καταστήματα ZARA την ιδανική και διαχρονική μαύρη γόβα που σίγουρα θα λατρέψεις!

Τέλος φοριούνται εύκολα μέσα στην πόλη για να κάνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή και στο γραφείο, με ένα κολάν και ένα απλό τζιν σωλήνα, αφού το τακούνι είναι μόλις 4 cm!

Μια μικρή περιγραφή για τη μπότα:

ΑΝΑΦ. 6965/041-I2019
Μποτίνια με τακούνι XL

μπότες

μπότες Stradivarius

Mango: Βρήκαμε το απόλυτο oversize πουλόβερ που δεν θα βγάλεις από πάνω σου όλο το χειμώνα!

Ανακαλύψαμε το τέλειο oversize πουλόβερ της σεζόν από τα καταστήματα Mango, το λατρέψαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Όπως θα δεις κι από τις φωτογραφίες και μόνο μιλάμε για το must have της χρονιάς και όχι μόνο μιας και είναι διαχρονικό, πρόκειται για ένα πλεκτό πουλόβερ με ζιβάγκο, μακρύ μανίκι και λάστιχο στα τελειώματα.

Θα το βρεις διαθέσιμο σε τρία υπέροχα χρώματα, γκρι, ανοιχτό καφέ και ροζ, εμείς θα σου δείξουμε και τις τρεις αποχρώσεις του για να διαλέξεις όποια σου αρέσει περισσότερο.

Αν πάλι σου μοιάζει πολύ απλό για τα γούστα σου και θέλεις κάτι λίγο πιο "εκκεντρικό" το Athensmagazine. gr έχει να σου προτείνει ένα πουλόβερ με πέρλες από τα καταστήματα H&M.

Πουλόβερ oversize γυρισμένος γιακάς
REF. 67060529-DONATE-LM

29.99€

γκρι

μπεζ

ροζ

Mango: Το κασκόλ που θυμίζει γούνα είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα!

Στα καταστήματα Mango θα βρείτε το κασκόλ που θυμίζει γούνα και κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ! Είναι η No1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα και το φοράνε όλες οι influencers!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό το κασκόλ στην συλλογή της; Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι άπειρα κάτι που δίνει την επιλογή σε όλες για πολλά και διαφορετικά στιλ! Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα ταρταρούγα για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να ψάξετε τι είναι στην μόδα αφού υπάρχει η έμπειρη ομάδα του Athensmagazine.gr που σας προτείνει κάθε μέρα τα καλύτερα κομμάτια!

Αν είστε γυναίκα με καμπύλες και φοράτε ένα πουλόβερ με δερμάτινη φούστα σε καφέ αποχρώσεις το κασκόλ που σας προτείνουμε είναι ιδανικό για να σας κάνει να ξεχωρίσετε! Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με ψηλά τακούνια και χρυσούς κρίκους!

Αν τώρα θέλετε να φορέσετε το κασκόλ με πιο casual ντύσιμο επιλέξτε να το συνδυάσετε έξυπνα ώστε να αναδείξετε τα αξεσουάρ που θα βάλετε!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ύφασμα ζεστό και απαλό. Γούνινο αποτέλεσμα. Τελειώματα ξεφτισμένα.

200.0x70.0cm (ΜήκοςxΦάρδος).

Mango κασκόλ

Mango κασκόλ λεπτομέρειες

REF. 57015908-PELITO-LM

Mango: Το φόρεμα με σουρωτούς ώμους είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Σας βρήκαμε το πιο μοντέρνο φόρεμα με σούρε στους ώμους για τις χειμερινές σας βραδινές εξόδους. Θα το βρείτε μόνο στα Mango και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Αγοράστε επίσης: Stradivarius: Η μπότα πάνω από το γόνατο που αγκαλιάζει σαν γάντι το πόδι και το κολακεύει!

Είναι το απόλυτο φόρεμα και ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας για φέτος. Είναι εφαρμοστό και πλεκτό, ενώ η λεπτομέρεια με τις σούρες κάνει την διαφορά!

Είναι ένα σικ και πολύ "αρχοντικό" φόρεμα, αφού οι ώμοι του παραπέμπουν σε κάτι πριγκιπικό. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες!

Φόρεμα πλεκτό ώμοι σούρες
REF. 67081001-FRUNCE-LM Ισχύουσα τιμή19,99 €

Mango: Το φόρεμα με σουρωτούς ώμους που είναι η τελευταία λέξη της μόδας!Mango: Το φόρεμα με σουρωτούς ώμους είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

 

Ροή ειδήσεων

Share