Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Έγινε το απίστευτο! Το φόρεμα που περιμέναμε όλες να πέσει σε τιμή κοστίζει τώρα 10ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

23 Νοεμβρίου 2019 12:57
ZARA: Έγινε το απίστευτο! Το φόρεμα που περιμέναμε όλες να πέσει σε τιμή κοστίζει τώρα 10ευρώ!

Έγινε το απίστευτο! Το φόρεμα που περιμέναμε όλες να πέσει σε τιμή κοστίζει τώρα 10 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Zara! Το φόρεμα του φετινού χειμώνα είναι λαμπερό, μοιάζει πανάκριβο αλλά είναι απίστευτα οικονομικό!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει πάντα τις καλύτερες προτάσεις! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις και κρύβει όλες τις ατέλειες. Επίσης, σας έχουμε βρει και τα 4+1 πλεκτά τοπ που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν!

Μερικές φορές, ακόμη κι εμείς που προτείνουμε ρούχα, μπροστά σε κάποια κομμάτια, μένουμε πραγματικά άφωνες

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Έχει διαχρονικό και παράλληλα ρομαντικό στιλ και σε αυτό βοηθά η δαντέλα στο πάνω μέρος!

Είναι ένα κομμάτι που πολλές θέλαμε και τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να το αποκτήσουμε!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη, με καβαδούρα που καταλήγει σε βολάν. Λεπτομέρεια ασορτί δαντελωτό ύφασμα σε συνδυασμό

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR10,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5039/927

Θα το βρεις εδώ

Bershka: Αυτό είναι το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων! Κοστίζει μόνο 3.99 €!

Στα καταστήματα Bershka θα βρείτε το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων! Κολιέ με κρεμαστό το ζώδιο του καθενός! Κοστίζει μόνο 3.99 ευρώ και θα σας κάνει να αγοράσετε δώρα για όλους! Τι καλύτερο από ένα ακόμα γυναικείο αξεσουάρ;

Αν θέλετε να χαρίσετε κάποιο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς να "χαρίσετε" την τσέπη σας... σας βρήκαμε τι θα αγοράσετε! Τα κολιέ που έχουν κρεμαστό το κάθε ζώδιο αλλά και μια μικρή πέτρα απάνω τους είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε! Δείτε ακόμα: Επιστρέφει στη μόδα το αγαπημένο μας κολιέ!

Το να κάνετε ένα προσωποποιημένο δώρο σημαίνει ότι έχετε σκεφτεί τον άνθρωπο που θα το χαρίσετε!

Τα κολιέ αυτά συνδυάζονται με όλα τα στιλ και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα πρέπει να αλλάξετε αξεσουάρ!

Πολλές φορές σπάμε το κεφάλι μας για το τι θα αγοράσουμε αλλά αυτή την φορά τα καταστήματα Bershka μας βρήκαν την λύση! Τρέξτε στο πιο κοντινό σας κατάστημα ώστε να δείτε τα κολιέ με τα κρεμαστά ζώδια από κοντά και να αγοράσετε αυτά που θέλετε!

Μιας και πλησιάζει η εποχή των δώρων τι καλύτερο από το να χαρίσετε και στον εαυτό σας ένα;

Δείτε τι σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Bershka: Η τέλεια ζακέτα που θυμίζει γούνα! Θα την φοράς όλο τον χειμώνα και κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Η τέλεια ζακέτα από τα Bershka που θυμίζει γούνα για τον χειμώνα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις παντού!

Με αυτήν την γούνα - ζακέτα θα κλέψεις σίγουρα όλα τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση! Bershka: Το φόρεμα με ζώνη που έχει κάνει πάταγο! Κοστίζει μόλις 10,79 ευρώ!

Ταιριάζει τέλεια ακόμα και τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, εφαρμόζει ιδανικά στο γυναικείο σώμα, ενώ δίνει έναν αέρα σικάτο και άκρως θηλυκό!

Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε άλλα 2 χρώματα, όπως μαύρο και μπεζ. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ζεστό ύφασμα και κοντό μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τώρα που μπαίνουν τα κρύα.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και επισκέψου ένα κατάστημα Bershka για να το δοκιμάσεις!

Μια μικρή περιγραφή της ζακέτας

Γούνινη ζακέτα γιλέκο σε 3 αποχρώσεις
ΑΝΑΦ. 8393/407/819

Μπορείτε να την βρείτε εδώ

ZARA: Το διαχρονικό αλλά και μοντέρνο πουκάμισο που πάει με τα πάντα κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Το διαχρονικό αλλά και μοντέρνο πουκάμισο που πάει με τα πάντα κοστίζει μόνο 12 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara το πουκάμισο που ταιριάζει με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο

Ριχτό πουκάμισο με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ με θηλιά. Τσέπες patch στο στήθος. Λεπτομέρεια πιέτα στην πλάτη. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share