Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το πουκάμισο που συνδυάζεται με παγέτα ή με τζιν είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

30 Δεκεμβρίου 2019 14:48
Bershka: Το πουκάμισο που συνδυάζεται με παγέτα ή με τζιν είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Το πουκάμισο από τα Bershka που συνδυάζεται με παγέτα ή με τζιν είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις τάσεις!

Το συγκεκριμένο πουκάμισο αν και είναι η τελευταία λέξη της μόδας είναι παράλληλα και διαχρονικό και φοριέται παντού με τον κατάλληλο συνδυασμό!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα χρονιά. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Bershka το τέλειo πουκάμισο που κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ κάνει θραύση!

Μάλιστα, μπορείς να το βρεις σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Τα επιπλέον χρώματα είναι άσπρο, μπορντό, κίτρινα και κυπαρισσί!

Με τα πουκάμισα το καλό είναι ότι δεν σταματούν να μας δίνουν έμπνευση με τις street style εμφανίσεις που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Μια μικρή περιγραφή:

Πουκάμισο μακρυμάνικο , διαφάνεια σε μαύρη απόχρωση

ΑΝΑΦ. 5823/880/800

Bershka: Το ιδανικό φόρεμα με παγέτες για να κάνεις πάταγο στο ρεβεγιόν!

Ανυπομονείς για τo Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Αν και εσύ μετράς αντίστροφα και έχεις ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, σου έχουμε το καλύτερο φόρεμα για αυτές τις περιστάσεις. Δες παρακάτω το φόρεμα με παγέτες από τα καταστήματα Bershka που θα σε κάνει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε τραπέζι, συνάντηση ή ακόμα και στο κλαμπ!

Ένα φόρεμα με παγέτες και βολάν σε ροζ- φούξια απόχρωση που ξεφεύγει από τα κλασικά χρώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, όπως το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό. Είναι κοντό και σε εφαρμοστή γραμμή, ενώ για έξτρα λεπτομέρεια έχει λαιμόκοψη σε V και μανίκια με βολάν.

Τόλμα να κάνεις την διαφορά! Θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση ενώ θα είσαι ταυτόχρονα μέσα στη μόδα, γιατί μη ξεχνάμε ότι η παγέτα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ακόμα μια σεζόν. Ακόμα θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου, και θα αναδείξει το σώμα σου! Αν πάλι σου φαίνεται υπερβολικό και προτιμάς τις πιο "ήσυχες" και safe εμφανίσεις το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το πιο ιδιαίτερο little black dress!

Συνδύασε το με γόβες, όπως το μοντέλο παρακάτω, για πιο επίσημες περιστάσεις ( ρεβεγιόν) ή μπορείς να το χαλαρώσεις με ένα φαρδύ σακάκι και ένα φλατ παπούτσι ή μια μπότα πάνω από το γόνατο!

Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ θα κάνουν την διαφορά!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Φόρεμα με παγέτες και βολάν
ΑΝΑΦ. 5556/405/608

45.99 €

Χρώμα: Ροζ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share