Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Το φόρεμα από δαντέλα που θα το βάλεις την πρωτοχρονιά είναι σε έκπτωση κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

30 Δεκεμβρίου 2019 07:40
ZARA: Το φόρεμα από δαντέλα που θα το βάλεις την πρωτοχρονιά είναι σε έκπτωση κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το φόρεμα από δαντέλα στα Zara που θα το βάλεις την πρωτοχρονιά είναι σε έκπτωση κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά, και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. όπως και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Φόδρα. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ZARA: Η πιο λαμπερή μπλούζα σε μπρονζέ απόχρωση που θα φορέσεις και μετά την Πρωτοχρονιά είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Στα καταστήματα ZARA ανακαλύψαμε την μπλούζα σε μπρονζέ απόχρωση που θα φορέσεις και μετά την Πρωτοχρονιά, έχει απίστευτη έκπτωση (-40%) και πλέον από 17,95 ευρώ κοστίζει 9,99 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες τις ημέρες των γιορτών ψάχνουμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που θα μας κολακεύει αλλά παράλληλα θα κλέβει και τις εντυπώσεις!

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα ZARA, το οποίο συνδυάζει δυο γιορτινά στοιχεία, το μπρονζέ φωτεινό χρώμα και την παγέτα, κάνοντας το να φαίνεται ακριβό χωρίς να είναι.

Αν κάποιες θέλουν βέβαια να κινηθούν σε πιο ήπιες εμφανίσεις μπορούν να το συνδυάσουν με μια φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει από τα Bershka!

Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα μπορείτε να το συνδυάσετε με total look παγέτα ή με μια εντυπωσιακή φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει εμείς πρόσφατα!

Δείτε και πάρτε ιδέες!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Κοντή μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι με βάτες. Λεπτομέρεια απλικέ πούλιες.

ΧΡΥΣΑΦΙ / ΑΣΗΜΙ - 2878/904

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share