Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Το κόκκινο βελούδινο φόρεμα που φαίνεται πανάκριβο αλλά δεν είναι, ταιριάζει απόλυτα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Θα το ζηλεύουν όλες!

30 Δεκεμβρίου 2019 10:35
H&M: Το κόκκινο βελούδινο φόρεμα που φαίνεται πανάκριβο αλλά δεν είναι, ταιριάζει απόλυτα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Με αυτό το κόκκινο βελούδινο φόρεμα που φαίνεται πανάκριβο αλλά δεν είναι, ταιριάζει απόλυτα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα H&M!

Το velour κόκκινο φόρεμα θα σε κάνει να φαίνεσαι σικ και ταυτόχρονα με πιο θηλυκή διάθεση!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές! Ειδικά όταν τα κομμάτια επιλέγονται ως τα καλύτερα από τους ειδικούς.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εντυπωσιακό φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Αυτό το φόρεμα από τα H&M, μπορεί να σταθεί σε καλές περιστάσεις σε συνδυασμό με ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις ύφος

Μπορεί το ύφος του να είναι σέξι αλλά σαν κομμάτι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα δώσει στιλ στην εικόνα σου!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα H&M! και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μπορείς να το βρεις εδώ

Bershka: Το ιδανικό φόρεμα με παγέτες για να κάνεις πάταγο στο ρεβεγιόν!

Ανυπομονείς για τo Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Αν και εσύ μετράς αντίστροφα και έχεις ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, σου έχουμε το καλύτερο φόρεμα για αυτές τις περιστάσεις. Δες παρακάτω το φόρεμα με παγέτες από τα καταστήματα Bershka που θα σε κάνει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε τραπέζι, συνάντηση ή ακόμα και στο κλαμπ!

Ένα φόρεμα με παγέτες και βολάν σε ροζ- φούξια απόχρωση που ξεφεύγει από τα κλασικά χρώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, όπως το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό. Είναι κοντό και σε εφαρμοστή γραμμή, ενώ για έξτρα λεπτομέρεια έχει λαιμόκοψη σε V και μανίκια με βολάν.

Τόλμα να κάνεις την διαφορά! Θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση ενώ θα είσαι ταυτόχρονα μέσα στη μόδα, γιατί μη ξεχνάμε ότι η παγέτα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ακόμα μια σεζόν. Ακόμα θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου, και θα αναδείξει το σώμα σου! Αν πάλι σου φαίνεται υπερβολικό και προτιμάς τις πιο "ήσυχες" και safe εμφανίσεις το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το πιο ιδιαίτερο little black dress!

Συνδύασε το με γόβες, όπως το μοντέλο παρακάτω, για πιο επίσημες περιστάσεις ( ρεβεγιόν) ή μπορείς να το χαλαρώσεις με ένα φαρδύ σακάκι και ένα φλατ παπούτσι ή μια μπότα πάνω από το γόνατο!

Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ θα κάνουν την διαφορά!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Φόρεμα με παγέτες και βολάν
ΑΝΑΦ. 5556/405/608

45.99 €

Χρώμα: Ροζ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share