Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Η πιο λαμπερή μπλούζα σε μπρονζέ απόχρωση που θα φορέσεις και μετά την Πρωτοχρονιά είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Είναι η καλύτερη αγορά!

29 Δεκεμβρίου 2019 08:22
ZARA: Η πιο λαμπερή μπλούζα σε μπρονζέ απόχρωση που θα φορέσεις και μετά την Πρωτοχρονιά είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Στα καταστήματα ZARA ανακαλύψαμε την μπλούζα σε μπρονζέ απόχρωση που θα φορέσεις και μετά την Πρωτοχρονιά, έχει απίστευτη έκπτωση (-40%) και πλέον από 17,95 ευρώ κοστίζει 9,99 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες τις ημέρες των γιορτών ψάχνουμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που θα μας κολακεύει αλλά παράλληλα θα κλέβει και τις εντυπώσεις!

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα ZARA, το οποίο συνδυάζει δυο γιορτινά στοιχεία, το μπρονζέ φωτεινό χρώμα και την παγέτα, κάνοντας το να φαίνεται ακριβό χωρίς να είναι.

Αν κάποιες θέλουν βέβαια να κινηθούν σε πιο ήπιες εμφανίσεις μπορούν να το συνδυάσουν με μια φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει από τα Bershka!

Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα μπορείτε να το συνδυάσετε με total look παγέτα ή με μια εντυπωσιακή φούστα όπως αυτή που σας είχαμε προτείνει εμείς πρόσφατα!

Δείτε και πάρτε ιδέες!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Κοντή μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι με βάτες. Λεπτομέρεια απλικέ πούλιες.

ΧΡΥΣΑΦΙ / ΑΣΗΜΙ - 2878/904

H&M: Με αυτό το σικάτο φόρεμα θα εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 12 ευρώ!

Το πιο σικάτο φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή πλάτη το βρήκαμε στα H&M και κοστίζει 12 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πλεκτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε γκρι σκούρο μεταλιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά, και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. όπως και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Γκρι μίνι φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

Art. no.0774005001

H&M: Το σατέν μεταλλικό φόρεμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο κομψά και στιλάτα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Γι' αυτό σήμερα σου βρήκε αυτό το σατέν μεταλλικό φόρεμα από τα καταστήματα H&M που κοστίζει 49,99€!

Είναι ένα υπέρκομψο φόρεμα που σίγουρα θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα στις γιορτινές σου εξόδους μιας και το μεταλλικό χρώμα είναι το απόλυτο must αυτής της σεζόν. Επίσης, το υπέροχο κόψιμο που έχει στην πλάτη με δυο διακριτικά λουράκι που δένουν σε χιαστί θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο σέξι. Αν πάλι σου φαίνεται "υπερβολικό" και προτιμάς τις πιο μίνιμαλ επιλογές βρήκαμε για εσένα το απόλυτο little black dress στα καταστήματα Bershka.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share