Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Το απόλυτο little black dress κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Είναι σέξι και ταυτόχρονα κομψό

13 Δεκεμβρίου 2019 23:11
Bershka: Το απόλυτο little black dress κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Είναι σέξι και ταυτόχρονα κομψό!

Το μαύρο κοντό φόρεμα, αποτελεί μια safe αλλά ταυτόχρονα και πολύ θηλυκή επιλογή για κάθε γυναίκα. Συνδυάζεται εύκολα, ενώ από μόνο του είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Το μόνο που θέλει, λίγα αξεσουάρ και αποτελεί το απόλυτο βραδινό outifit. Στις βραδινές μας εξόδους δεν μας απογοητεύει ενώ αποτελεί και μια διαχρονική επιλογή. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το απόλυτο little black dress στα καταστήματα Bershka και κοστίζει μόλις 19,99 €!

Μιας και φέτος η μόδα στα μαλλιά προστάζει λαμπερά τσιμπιδάκια σου βρήκαμε στα καταστήματα Zara το απόλυτο σετ από τσιμπιδάκια με πέρλες που θα απογειώσει την εμφάνισή σου και θα δώσει έξτρα λάμψη στην total black εμφάνισή σου.

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα ottoman εφαρμοστό με μακρύ μανίκι και διακοσμητικές ραφές σε γραμμή κορσέ.

Stradivarius: Βρήκαμε το κοντό φόρεμα με εφέ δέρματος που θα σας κάνει το απόλυτο θηλυκό!

Το δέρμα είναι από τις υφές που αναδεικνύουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και την κάνει να είναι το απόλυτο θηλυκό. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το φόρεμα με εφέ δέρματος, που θα απογειώσει την αυτοπεποίθηση σου, ενώ ταυτόχρονα θα παραμένεις κομψή και θελκτική! Που αλλού; Στα Stradivarius!

Συνδυάζεται εύκολα με αυτό το μοναδικό αυτό σακάκι από τα Stradivarius που θα σε συνοδεύσει όλες σου τις εξόδους, και ειδικά στις βραδινές σου εμφανίσεις με το μαύρο αυτό φόρεμα!

Ταιριάζει με τις αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια για μια πιο χαλαρή εμφάνιση. Ακόμα μπορείς να απογειώσεις το look με μια μεγάλη στέκα που θα βρεις επίσης στα Stradivarius!

Η λεπτομέρεια στους ώμους είναι αυτή που κάνει την διαφορά, και προσθέτει μια "αρχοντιά" στο ρούχο. Είναι το απόλυτο φόρεμα, λιττό και χωρίς υπερβολές!

ΑΝΑΦ. 2252/421-V2020
Κοντό φόρεμα εφέ δέρμα
29,99 €

Stradivarius: Το μακρύ παλτό σε χρώμα βανίλιας που είναι must για τον χειμώνα!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για την εμφάνιση και το στυλ σας. Σας βρήκαμε από το Stradivarius, το πιο μοδάτο και κομψό παλτό που είναι must για τις χειμερινές σας εμφανίσεις!

Το Stradivarius έχει πολλά εκλεκτά κομμάτια και σακάκια που κάνουν την διαφορά. Άλλο ένα must have κομμάτι του χειμώνα είναι και αυτό το μακρύ σακάκι-παλτό, σε χρώμα κόκκινο. Κάντε την επιλογή σας!

Το παλτό αυτό είναι σε τελείως διαφορετικό στυλ, με ζωνάκι στην μέση. Ταιριάζει με τα πάντα και αναδεικνύει την κομψότητα και την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μίνι φούστα και μακριά μπότα πάνω από το γόνατο!

Κλέψε τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

ΑΝΑΦ. 5879/842-V2020
Υφασμάτινο παλτό με ζώνη
59,99 €

Stradivarius: Το κροκό πορτοφόλι που κρατιέται και σαν τσαντάκι κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το καλύτερο και πιο χρήσιμο αξεσουάρ. Το πορτοφόλι είναι αναγκαίο σε κάθε τσάντα για να αποθηκεύεις τα έγγραφα σου αλλά και για να μην έχεις διάσπαρτα τα χρήματα στην τσάντα και τα χάνεις. Αυτό το κροκό πορτοφόλι από τα Stradivarius είναι must!

Βέβαια το Stradivarius έχει ποικιλία και ξεχωριστά κομμάτια για να διαλέξεις. Ένα από αυτά είναι ένα στιλάτο παλτό σε χρώμα φυστικί που κρίνεται επίσης απαραίτητο για τις χειμερινές σου εξόδους. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με το πορτοφόλι αυτό, φορώντας το σαν τσάντα, για να μην "βαραίνει" το look!

Θα το βρεις σε χρώμα γκρενά με όψη κροκό, μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Το animal print έχει κυριαρχήσει στη μόδα και συνεχίζει δυναμικά και φέτος!

Εκτός από το ότι είναι ένα μοδάτο αξεσουάρ, είναι εξαιρετικά εύχρηστο, αφού έχει πολλαπλές θήκες τόσο για τα χρήματα όσο και για τα έγγραφα σου.

ΑΝΑΦ. 3992/011-I2019
Πορτοφόλι σε όψη κροκό
7,99 €

Stradivarius: Βρήκαμε το τέλειο paper bag παντελόνι που έχει λατρέψει όλο το διαδίκτυο!

Αν έχεις λίγο πιο "ψαγμένο" στιλ τότε σου βρήκαμε το ιδανικό παντελόνι που θα φοράς όλη μέρα! Θα το βρεις στα καταστήματα Stradivarius και κοστίζει μόνο 24,99 ευρώ! Αν ακολουθείτε την μόδα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή! Θα το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου έως το βράδυ με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου γιατί συνδυάζεται εκπληκτικά με όλα τα στιλ!

Συνδυάζεται με πολλά πουκάμισα και μπλούζες όπου με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα αναδειχθεί σε ένα τέλειο σύνολο! Ιδανικά για μια βραδινή εμφάνιση θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο με διαφάνεια όπως αυτό από τα καταστήματα H&M!

Μην χάνετε χρόνο να πάτε να δοκιμάσετε το παντελόνι που σας προτείνουμε και να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς!

Η μόδα απαιτεί να νιώθουμε άνετες με τα ρούχα που φοράμε και όχι δυσαρεστημένες!

Η κάθε μια μέσα από τα ρούχα της εκφράζει την προσωπικότητα της!

Μια μικρή περιγραφή:

ΑΝΑΦ. 8614/560-I2019
Τζιν παντελόνι paper bag
25,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share