Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Η ελαστική μπότα πάνω από το γόνατο που μπαίνει σαν γάντι στο πόδι είναι σε προσφορά!

Τρέξε να την αγοράσεις!

25 Δεκεμβρίου 2019 17:35
Mango: Η ελαστική μπότα πάνω από το γόνατο που μπαίνει σαν γάντι στο πόδι είναι σε προσφορά!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε τις πιο στιλάτες και κομψές μπότες για εσάς. Μάλιστα είναι σε προσφορά και θα τις βρεις μόνο στα Mango, σε πολύ οικονομική τιμή!

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα must κομμάτι, που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Μπορούν να φορεθούν με πολλαπλούς τρόπους και προσδίδουν έξτρα ελκυστικότητα. Συδύασε τες με αυτό το τέλειο πουκάμισο από τα Mango.

Κολακεύουν το κάθε πόδι, μιας και οι συγκεκριμένες είναι ελαστικές, που σημαίνει ότι δεν θα σας σφίγγουν!

Μπορείς να τις φορέσεις με φούστα, φόρεμα και με ένα παντελόνι σωλήνα και να απογειώσεις την κάθε σου εμφάνιση. Μην χάνεις χρόνο, είναι σίγουρα ευκαιρία!

Μπότα ψηλή ελαστική τακούνι
REF. 57095904-CORVUS-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Mango: Αυτό το τάνγκα ribbed κοστίζει 12 ευρώ και το θες σίγουρα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα ένα ιδιαίτερο τάνγκα από τα Mango, για να τον... ξετρελάνεις τα Χριστούγεννα! Κοστίζει 12,99 ευρώ.

Κάνοντας αναζήτηση στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το ιδιαίτερο... τάνγκα, το οποίο και μπορείς να το αγοράσεις είτε για τον εαυτό σου, είτε για μια φίλη σου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αποκλειστικά Online. Ύφασμα λάστιχο. Ύφασμα με σούρα.

Σε περίπτωση όμως που δε θες να κάνεις μια τέτοια αγορά, έχουμε βρει για εσένα την τέλεια ολόσωμη φόρμα από τα H&M, που μπορείς να φορέσεις τα Χριστούγεννα.

Mango: Τα πιο ζεστά γάντια για οθόνη αφής! Κάντε τα δικά σας με λιγότερο από 10 ευρώ!

Αν τα χέρια σας κρυώνουν τον χειμώνα και παρ'όλα αυτά δεν φοράτε γάντια γιατί δεν μπορείτε να γράφετε στο κινητό σας, το Athensmgazine.gr σας βρήκε την λύση. Αυτά τα πλεκτά γάντια από τα Mango είναι αυτό που ψάχνατε!

Είναι βολικά και δεν θα χρειάζεται να τα βγάζετε κάθε φορά που πιάνετε το κινητό σας. Παράλληλα σας προσδίδουν παραπάνω στυλ, μιας και τα γάντια και η κομψότητα πάνε μαζί! Άλλο ένα κομμάτι που μπορείτε να επιλέξετε από τα Mango, που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, είναι αυτό το σακίδιο πλάτης!

Μπορείτε να τα ταιριάξετε εύκολα με όλα σας τα look, και να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τα βρείτε στην απόχρωση του ροζ παστέλ και σε γκρι ανοιχτό μελανζέ.

Γάντια για οθόνη αφής
REF. 53073752-FUNNY-LM Ισχύουσα τιμή9,99 €

Mango: Βρήκαμε το τζιν straight crop που θα λατρέψεις! Κοστίζει 29 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσένα το τέλειο τζιν straight crop από τα Mango. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις. Πόσο κοστίζει;

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το τζιν και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε. Πρόκειται για ένα λευκό τζιν σε άνετη γραμμή, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτή την μπλούζα από τα Zara.

Κοστίζει 29,99 ευρώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οργανικό ύφασμα από βαμβάκι. Κόψιμο ίσια γραμμή. Crop στύλ. Μεσοκάβαλο. Πέντε τσέπες. Θηλιές στη μέση. Τελειώματα ξεφτισμένα. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 66.0 cm.

Μήκος πλευράς 90.0 cm.

Αυτές οι διαστάσεις έχουν υπολογιστεί για το μέγεθος 36.

 

Ροή ειδήσεων

Share