Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Το πιο στιλάτο backpack κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Είναι η top επιλογή!

21 Δεκεμβρίου 2019 19:40
Mango: Το πιο στιλάτο backpack κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο στιλάτο σακίδιο πλάτης (backpack) για να σε συνοδεύει σε όλες τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Θα το βρεις μόνο στα Mango σε πολύ προσιτή τιμή!

Αν ψάχνετε μια τσάντα που θέλετε να βάζετε τα πράγματα σας και να τα κουβαλάτε καθημερινά με ασφάλεια είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα backpack δεν έχουν βγει από την μόδα και είναι από τις πιο ευκολοφόρετες τσάντες! Από την άλλη, άμα ψάχνεις μια ακόμα πιο μεγάλη τσάντα έχουμε να σου προτείνουμε αυτήν εδώ από τα Mango!

Είναι από δέρμα και κλείνει με καπάκι μπροστά. Τα δύο μεγάλα ρυθμιζόμενα λουριά, βοηθάνε στο να την κλείσετε όσο εσείς θέλετε. Φόρεστε την με τα καθημερινά σας ρούχα ή ακόμα και για μια χαλαρή βραδινή έξοδο!

ΔΕΡΜΑ
Σακίδιο πλάτης δερμάτινο
REF. 53093767-BELICE-LM Ισχύουσα τιμή29,99 €

Mango: Το βελούδινο κιμονό που όλες οι γυναίκες πρέπει να αποκτήσουν!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο stylish καφτάνι- κιμονό, που θα απογειώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Είναι βελούδινο και ταιριάζει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο στα Mango!

Τα καφτάνια δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι και αυτό αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη. Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, είναι η κατάλληλη επιλογή. Ακόμα μπορείς να το συνδυάσεις με το ασορτί παντελόνι ή με ένα τόπ, όπως αυτό με την χρυσοκλωστή!

Είναι βαμβακερό, από βελούδο και με κέντημα φλοράλ. Σίγουρα θα σας βολέψει, αφού φοριέται με φούστα, φόρεμα, και παντελόνι. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με μεγάλα σκουλαρίκια και πολλά αξεσουάρ!

Καφτάνι βελούδο κέντημα
REF. 67070527-MOSS-A-LM Ισχύουσα τιμή59,99 €

Mango: Βρήκαμε το τζιν straight crop που θα λατρέψεις! Κοστίζει 29 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσένα το τέλειο τζιν straight crop από τα Mango. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις. Πόσο κοστίζει;

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το τζιν και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε. Πρόκειται για ένα λευκό τζιν σε άνετη γραμμή, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτή την μπλούζα από τα Zara.

Κοστίζει 29,99 ευρώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οργανικό ύφασμα από βαμβάκι. Κόψιμο ίσια γραμμή. Crop στύλ. Μεσοκάβαλο. Πέντε τσέπες. Θηλιές στη μέση. Τελειώματα ξεφτισμένα. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 66.0 cm.

Μήκος πλευράς 90.0 cm.

Αυτές οι διαστάσεις έχουν υπολογιστεί για το μέγεθος 36.

Mango: Η μεγάλη δερμάτινη "multi" τσάντα που θα σας βολέψει στις καθημερινές δουλειές σας!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την τσάντα που θα σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν ψάχνετε μια τσάντα "multi", που να φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, σας προτείνουμε αυτή από τα Mango, σε πολύ προσιτή τιμή!

Πάει με τα πάντα, όπως και με αυτό που κάνει πάταγο, και χωράει τα πάντα. Το ουδέτερο χρώμα της δεν θα σας εμποδίσει από το να κάνετε πιο extreme συνδυασμούς.

Κλείνει με φερμουάρ που σημαίνει ότι μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια για τα πράγματα που βάζετε μέσα, ακισ ίγουρα είναι η κατάλληλη επιλογή, ειδικά για τον χειμώνα!

Shopper δερμάτινη τσάντα
REF. 67060532-ARRIBES-LM Ισχύουσα τιμή35,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share