Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango: Πανικός γίνεται με αυτό το παλτό γούνα! Η απόλυτη τάση της σεζόν!

Θα το λατρέψετε!

17 Δεκεμβρίου 2019 15:58
Mango: Πανικός γίνεται με αυτό το παλτό γούνα! Η απόλυτη τάση της σεζόν!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε το παλτό που κάνει σάλο στα social media και όλες οι Instragramers επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Θα το βρεις στα Mango σε πολύ οικονομική τιμή!

Η γούνα παλτό πάει με όλα και είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Θυμίζει προβατάκι, και είναι απαλή και χνουδωτή. Απογείωσε την κάθε σου εμφάνιση και συνδύασε το εύκολα με όλα σου τα ρούχα, ακόμα και με ένα μπλουζάκι, όπως το τοπ με χρυσοκλωστή από τα Mango!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη την ίδια ώρα. Τρέξε πριν εξαντληθεί!

Παλτό γούνα bouclé
REF. 67050511-RITALONG-LM

Ισχύουσα τιμή 59,99 €

Mango: Το δερμάτινο μποτίνι με τακούνι που πάει με όλα τα ρούχα!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές και τα πιο οικονομικά υποδήματα και ρούχα. Πάντα σε σύγκριση ποιότητας και τιμής, εντοπίσαμε το δερμάτινο μποτάκι που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις μόνο στα Mango!

Τα Mango μας εκπλήζουν με την ποιότητα των ρούχων τους και τα εξαίρετα κομμάτια. Είναι ένα από τα πιο στιλάτα μαγαζιά και μπορείτε να βρείτε πολλά κομψά αξεσουάρ. Μπορείς να συνδυάσεις το μποτάκι με αυτό το φόρεμα, που φέρνει αέρα από τα 60s και κάνει πάταγο στο διαδίκτυο!

Ανέδειξε το στυλ σου και την προσωπικότητα σου, φορώντας το με τα κομμάτια που αγαπάς περισσότερο. Είναι ένα κομμάτι "μπαλαντέρ" και ταιριάζει τόσο με φούστες όσο και με τζιν. Φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και κλέψε τις εντυπώσεις!

Θα το βρείτε σε τρια χρώματα, μαύρο, εκρού και καφέ, ωστόσο εμείς σας προτείνουμε την πιο "safe" επιλογή!

Δερμάτινο μποτίνι με τακούνι
REF. 53073757-LYON-LMΙσχύουσα τιμή39,99 €

Mango: Αυτό είναι το πουλόβερ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 19,99 €!

Βρήκαμε για εσάς, το ιδανικό πουλόβερ από τα mango, που θα λατρέψετε. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και έχει τέλειο χρώμα.

Κάνοντας μια... εξερεύνηση στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα πουλόβερ που μας "τρέλανε". Πρόκειται για ένα πουλόβερ σε φραουλί χρώμα με φουσκωτά μανίκια, το οποίο και μπορείτε να συνδυάσετε με ένα τέλειο παντελόνι από τα Zara.

Το ύφασμά του είναι πλεκτό, ο λαιμός στρογγυλός, ενώ τα τελειώματα είναι ελαστικά. Δείτε το:

Mango: Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Mango και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Είναι μερικά κομμάτια που είναι κλασσικά, διαχρονικά, πάντα τα αγαπάμε και σίγουρα πρέπει να τα έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για βραδινά ρούχα, ένα ρούχο καθημερινό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την απλότητά του.

Η μόδα των 60s έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς, στην αισθητική, τη διακόσμηση αλλά και τα ρούχα, κάτι το οποίο πολύ μας αρέσει!

Το φόρεμα που βρήκε λοιπόν σήμερα το Athensmagazine.gr για εσάς είναι η προσωποποίηση των 60s και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτίνια με λεπτό τακούνι από τα καταστατήματα Stradivarius για να αναδείξεις καλύτερα τα πόδια σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Ύφασμα tweed. Σχέδιο ίσια γραμμή. Λαιμός στρογγυλός. Διακοσμητικές χάντρες. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα με κρόσσια. Κρυφό κλείσιμο με φερμουάρ πίσω.

 

Ροή ειδήσεων

Share