Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Mango: Αγόρασε αυτό το πουκάμισο και θα μας θυμηθείς! Είναι τέλειο κομμάτι!

Πόσο κοστίζει;

24 Δεκεμβρίου 2019 13:02
Mango: Αγόρασε αυτό το πουκάμισο και θα μας θυμηθείς! Είναι τέλειο κομμάτι!

Βρήκαμε για σένα το τέλειο πουκάμισο από τα Mango. Έχει μοναδικό σχέδιο και είναι και οικονομικό, Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το ριγέ πουκάμισο φιόγκος, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα mango.

Πρόκειται για ύφασμα ριχτό με στάμπες ριγέ. Ντεκολτέ σε σχήμα V με λωρίδα στο λαιμό. Μακρύ κουμπωτό μανίκι. Κοστίζει 29,99 ευρώ.

Mango: Αυτό το τάνγκα ribbed κοστίζει 12 ευρώ και το θες σίγουρα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα ένα ιδιαίτερο τάνγκα από τα Mango, για να τον... ξετρελάνεις τα Χριστούγεννα! Κοστίζει 12,99 ευρώ.

Κάνοντας αναζήτηση στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το ιδιαίτερο... τάνγκα, το οποίο και μπορείς να το αγοράσεις είτε για τον εαυτό σου, είτε για μια φίλη σου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αποκλειστικά Online. Ύφασμα λάστιχο. Ύφασμα με σούρα.

Σε περίπτωση όμως που δε θες να κάνεις μια τέτοια αγορά, έχουμε βρει για εσένα την τέλεια ολόσωμη φόρμα από τα H&M, που μπορείς να φορέσεις τα Χριστούγεννα.

Mango: Το βελούδινο κιμονό που όλες οι γυναίκες πρέπει να αποκτήσουν!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο stylish καφτάνι- κιμονό, που θα απογειώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Είναι βελούδινο και ταιριάζει με τα πάντα. Θα το βρεις μόνο στα Mango!

Τα καφτάνια δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι και αυτό αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη. Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, είναι η κατάλληλη επιλογή. Ακόμα μπορείς να το συνδυάσεις με το ασορτί παντελόνι ή με ένα τόπ, όπως αυτό με την χρυσοκλωστή!

Είναι βαμβακερό, από βελούδο και με κέντημα φλοράλ. Σίγουρα θα σας βολέψει, αφού φοριέται με φούστα, φόρεμα, και παντελόνι. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με μεγάλα σκουλαρίκια και πολλά αξεσουάρ!

Καφτάνι βελούδο κέντημα
REF. 67070527-MOSS-A-LM Ισχύουσα τιμή59,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share