Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Η satin τιρκουάζ ολόσωμη φόρμα είναι η τοπ επιλογή για τις εορταστικές σου εμφανίσεις!

Θα θες να την κάνεις δική σου!

21 Δεκεμβρίου 2019 14:00
H&M: Η satin τιρκουάζ ολόσωμη φόρμα είναι η τοπ επιλογή για τις εορταστικές σου εμφανίσεις!

Έχεις βαρεθεί τα κλασικά χρώματα που φοράνε όλες στις γιορτές; Το Athensmagazine.gr σου βρήκε το κατάλληλο ρούχο για να κλέψεις τις εντυπώσεις και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Αυτή η ολόσωμη φόρμα από το H&M ξεφεύγει από τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα χρώματα!

Σκεφτείτε μέσα σε μια εκδήλωση που όλοι θα φοράνε μαύρο, χρυσό και κόκκινο να εμφανιστείτε με αυτή την τιρκουάζ ολόσωμη φόρμα. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες, και θα νιώσετε ελκυστικές, ειδικά με αυτό το σκίσιμο στην πλάτη! Αν πάλι την βρίσκεις υπερβολική ή δεν είναι του στιλ σου οι ολόσωμες φόρμες, δες αυτό το απλό αλλά και μοδάτο φόρεμα απο τα H&M.

Ακόμα είναι σικ, μιας και είναι σατέν και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα μέχρι τον λαιμό. Μπορείτε αν την φορέσετε απλά με ένα πέδιλο και ασημένια σκουλαρίκια, αφού δεν χρειάζεται overstyling. Το καλύτερο από όλα; Είναι οικολογικό, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμο πολυεστέρα!

Satin jumpsuit
49,99 €

H&M: Η fluffy ρόμπα μπουρνούζι για το σπίτι! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο άνετη και μαλακή ρόμπα- μπουρνούζι από τα H&M. Θα την λατρέψετε και σίγουρα δεν θα μπορείτε να την αποχωριστείτε!

Είναι μια γυναικεία ρόμπα σε μαλακό ύφασμα με κουκούλα, τσέπες και αποσπώμενη ζώνη στη μέση. Είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι, και θα σας κρατάει ζεστή όλο τον χειμώνα. Μπορείς να τις φορέσεις μαζί με αυτές τις πυτζάμες από τα H&M. Το κρύο σίγουρα δεν θα σε διαπεράσει!

Θα το βρεις σε απόχρωση του ροζ και κρεμ, στην προσιτή τιμή των 24,99 ευρώ!

H&M: Το πιο cozy πουλόβερ αποτελεί το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

To Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο ζεστό και απαλό πουλόβερ για τα Χριστούγεννα. Θα το βρεις στα H&M σε πολύ οικονομική τιμή, αφού κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Στα H&M μπορείς να βρεις πολλά ρούχα για το σπίτι, που θα σε κρατάνε ζεστή και ταυτόχρονα να παραμένεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μια ωραία ιδέα για δώρο στους φίλους σου, ή ακόμα και στον εαυτό σου είναι αυτές οι βαμβακερές πυτζάμες!

Αντί για πυτζάμες μπορείς να επιλέξεις αυτό το κόκκινο πουλόβερ, που σε βάζει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Φοριέται και έξω, αλλά και μέσα στο σπίτι σαν πυτζάμα, αφού είναι απολύτως μαλακό!

Ευρύς φαρδύ με λεπτό πλέγμα που περιέχει λίγο μαλλί. Στο κέντρο είναι κεντημένο διακοσμητικό, έχει χαμηλωμένους ώμους και μακριά μανίκια! Θα το βρεις σε κόκκινο και σε γκρι!

Sequin-motif jumper
19,99 €

H&M: Το πιο λαμπερό φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το πιο λαμπερό φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή πλάτη το βρήκαμε στα H&M κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πλεκτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε γκρι σκούρο μεταλιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Γκρι μίνι φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

Art. no.0765510001

 

Ροή ειδήσεων

Share