Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Η πιο ''hot'' μάλλινη μπλούζα που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ μόνο!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

11 Δεκεμβρίου 2019 08:13
ZARA: Η πιο ''hot'' μάλλινη μπλούζα που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ μόνο!

Σου βρήκαμε την πιο ''hot'' μάλλινη μπλούζα από τα Zara που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ μόνο!

Τα Zara δίνουν την δυνατότητα να αγοράσετε τη πιο στιλάτη μάλλινη μπλούζα σε μεγάλη έκπτωση με λιγότερα από 16 ευρώ κάνοντας ένα από τα απόλυτα look του χειμώνα.

Υπάρχουν τρόποι και στιλ για να πετύχεις να είσαι κομψή ακόμα και τα πιο ''βαριά'' ρούχα και να φαίνεσαι πάντα ενημερωμένη...

Το γαλάζιο χρώμα της δίνει απευθείας μια πιο δροσερή εικόνα και ταιριάζει με πολλά περισσότερα χρώματα από όσα νομίζεις, όπως το καφέ, το ρόζ, το σκούρο μπλε και πολλά άλλα!

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν, συνδυασέτο με την πιο ωραία σου φούστα ή και ακόμα και με ένα φόρεμα φορώντας την από πάνω!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας

Πλεκτή μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι.

ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 6771/105

Mango: Το μαύρο φόρεμα που αναδείκνυει όλες τις σιλουέτες κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα από τα Mango που αναδεικνύει όλες τις σιλουέτες κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό μαύρο φόρεμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά και τη σιλουέτα. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ μανίκια που έχουν σηκωμένους ώμους χαρίζουν πόντους στο ύψος...

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιά

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα πλεκτό ώμοι σούρες, σε μαύρη απόχρωση

Ύφασμα πλεκτό. Λαιμός ψηλός. Φουσκωτοί ώμοι. Λεπτομέρεια σούρα στους ώμους. Μακρύ μανίκι. Κοντό σχέδιο. Σχέδιο εφαρμοστό.

REF. 67081001-FRUNCE-LM

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share