Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Το τέλειο τζιν για να κρύψεις τα περιττά κιλάκια είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει μόλις 16 ευρώ!

10 Δεκεμβρίου 2019 07:43
ZARA: Το τέλειο τζιν για να κρύψεις τα περιττά κιλάκια είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει μόλις 16 ευρώ!

Εντοπίσαμε το τέλειο τζιν από τα Zara για να κρύψεις τα περιττά κιλάκια είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει μόλις 16 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα προτάσεις για να ντυθείς μοντέρνα και οικονομικά. Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Τα Zara έχουν το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα γίνει τέλειο τζιν που είναι προσιτό αφού βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 16,99 ευρώ!

Μπορεί να συνδυαστεί με όλα... μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα wide legs jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά, ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη!

Μην χάνεις την ευκαιρία των εκπτώσεων και επωφελήσου!

Μια μικρή περιγραφή για το τζιν:

Παντελόνι με κανονική μέση, μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια ίσιο μπατζάκι. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά.

Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο χειμωνιάτικο τζάκετ με -40%!

Ο χειμώνας έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και το κρύο όσο πάει γίνεται όλο και πιο τσουχτερό. Γι' αυτό λοιπόν η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το απόλυτο χειμωνιάτικο τζάκετ από συνθετική γούνα προβάτου από τα καταστήματα Bershka με 40% έκπτωση στην τελική τιμή των 23.99€. Αν πάλι είσαι του πιο κλασσικού στυλ έχουμε να σου προτείνουμε το biker jacket που φοράνε όλοι οι Instagrammers από τα καταστήματα Η&Μ!

Η απαλή ζαχαρί, κρεμ απόχρωση του είναι αυτή που το καθιστά κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και όλα τα στιλ. Θα μπορούσες κάλλιστα να το συνδυάσεις με αυτή την στιλάτη τσάντα με αλυσίδα σε ροζ χρώμα για μια πιο εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.

Μια μικρή περιγραφή:

Τζάκετ bomber γούνινο με γιακά και μανσέτες σε ριπ. Λάστιχο στη μέση και στις μανσέτες, τσέπες μπροστά και κούμπωμα με φερμουάρ.

39.99 €23.99 €40%

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share