Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H&M: Το απόλυτο biker jacket που φοράνε όλες οι instagramers!

Πρέπει να το αποκτήσετε πολύ σύντομα!

20 Νοεμβρίου 2019 12:28
H&M: Το απόλυτο biker jacket που φοράνε όλες οι instagramers!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το απόλυτο biker jacket που έχει γίνει τάση στο instagram! Είναι η νούμερο ένα επιλογή όλων των διάσημων influencer! Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M όλης της Ελλάδας! Κοστίζει μόνο 39,99 €!

Η μόδα απαιτεί να είστε πάντα κομψή και όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας! Το biker jacket μπορείτε να το συνδυάσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικά αξεσουάρ και ρούχα!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να είστε περιποιημένη και πάντα μέσα στην μόδα!

Μια μικρή περιγραφή από το biker jacket που σας προτείνουμε:

Μπουφάν ποδηλάτων σε μαλακό δερμάτινο απομίμηση με διαγώνιο φερμουάρ στην πρόσοψη και εγκοπές με διακοσμητικά μεταλλικά στηρίγματα. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ και φερμουάρ στις μανσέτες. Επένδυση.

Art. no.0764155001

H&M: Η πιο ζεστή ολόσωμη χριστουγεννιάτικη πυτζάμα κοστίζει λιγότερο 20 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς την καλύτερη πυτζάμα από τα Η&Μ που σίγουρα θα σας κρατάει ζεστές όλο τον χειμώνα! Η πυτζάμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ντουλάπας και πρέπει να είναι ζεστή και άνετη, ώστε να έχετε έναν καλύτερο ύπνο. Δεν σημαίνει ότι δεν ακολουθάει και τις τάσεις της μόδας όμως!

Δείτε επίσης: Η&Μ: Τέλειο paper bag παντελόνι για δυναμικές γυναίκες!

Είναι μια ολόσωμη πυτζάμα που σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων με το χρώμα και την βαμβακερή ποιότητα της. Mια ωραία επιλογή για δώρο, αφού σίγουρα σε όποιον και να την αγοράσετε, θα την λατρέψει και δεν θα πάει...χαμένη!

Λόγω της ελαστικότητα της, δεν θα σας σφίγγει το βράδυ, ενώ κοιμάστε. Μην χάνετε χρόνο, τρέξτε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί!

19,99 €

Η&Μ: Το ιδανικό φόρεμα που θα σας ξετρελάνει! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο καθημερινό φόρεμα από τα Η&Μ που σίγουρα θα σας ξετρελάνει...Είναι must φέτος και το θέλουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους.

Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Με την ευκαιρία διαβάστε: H&M: Το πουκάμισο με διαφάνεια που χαρίζει τέλειο ντεκολτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Πρόκειται για το πουλόβερ-φόρεμα, το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Ταιριάζει και με μποτάκια αλλά και με sneakers και σίγουρα πάει σε κάθε σωματότυπο. Κοστίζει 39,99 ευρώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share