Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το φόρεμα από βελούδο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Έχει τέλειο χρώμα!

Ακόμα να το αγοράσετε;

16 Νοεμβρίου 2019 07:35
ZARA: Το φόρεμα από βελούδο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Έχει τέλειο χρώμα!

Βρήκαμε για σας το τέλειο βελούδινο φόρεμα από τα ZARA, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Έχει τέλειο χρώμα και είναι οικονομικό. Ακόμα να το αγοράσετε;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Zara: Η δερμάτινη τσάντα cowboy είναι η No1 επιλογή των influencers!

Είναι ένα φόρεμα το οποίο σίγουρα θα ευχαριστηθείτε τις γιορτές καθώς το ύφασμά του είναι τέλειο, καθώς ταιριάζει και σε κάθε σωματότυπο. Πρόκειται για φαρδύ φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Κοστίζει 39,95 ευρώ.

ΣΕΜΙΖΙΕ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ - 0387/208

ZARA: Ανακαλύψαμε το φούτερ που είναι σε έκπτωση και θα "αλλάξει" την εμφάνισή σας!

Ψάχνετε το ιδανικό φούτερ αλλά δεν το βρίσκεται; Εμείς ανακαλύψαμε το τέλειο Εκρού φούτερ από τα ZARA που είναι σε έκπτωση και θα "αλλάξει" την εμφάνισή σας! Πόσο κοστίζει;

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και σου το παρουσιάζει! Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Βρήκαμε την μπλούζα της Disney που κοστίζει 8 ευρώ!

Το Zara έχει το πιο στιλάτο φούτερ για σένα. Πρόκειται για ένα εκρού φούτερ με πέρλες που θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ.

SWEATSHIRT WITH FAUX PEARLSΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΕΚΡΟΥ

Care for fiber: τουλάχιστον 25% από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share