Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Το φόρεμα που θυμίζει σακάκι έγινε η νούμερο ένα επιλογή της Vogue!

Κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

20 Νοεμβρίου 2019 16:45
Mango: Το φόρεμα που θυμίζει σακάκι έγινε η νούμερο ένα επιλογή της Vogue!

Το κρουαζέ φόρεμα που θυμίζει σακάκι από τα Mango έγινε η νούμερο ένα επιλογή της Vogue!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές! Ειδικά όταν τα κομμάτια επιλέγονται ως τα καλύτερα από τους ειδικούς.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Αυτό το φόρεμα από τα Μango, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μπορεί το ύφος του να είναι αυστηρό αλλά σαν κομμάτι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα δώσει στιλ στην εικόνα σου!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα Mango και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα κρουαζέ κουμπιά

Μαύρο χρώμα
REF. 57925938-GARAZI5-LM

Μπορείς να το βρεις εδώ

Bershka: Το φόρεμα με ζώνη που έχει κάνει πάταγο! Κοστίζει μόλις 10,79 ευρώ!

Σας βρήκαμε το καλύτερο φόρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μονάχα 10,79 ευρώ. Τρέξτε να το βρείτε στο κοντινότερο κατάστημα Bershka πριν εξαντλήθεί!

Αγοράστε επίσης: Bershka: Αυτό το παντελόνι που βλέπεις να φοράνε όλες στο Instagram κοστίζει μόνο 11 ευρώ!

Ένα μίντι φόρεμα με ψηλό γιακά και κοντό μανίκι, που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμα με την ζώνη στην μέση με φιόγκο, θα αναδείξει την σιλουέτα σας και θα τονίσει τις καμπύλες!

Θα το βρείτε σε τρεις αποχρώσεις! Σε μαύρο, σε ασημί και σε ροζ για να διαλέξετε το κατάλληλο για το ύφος του ντυσίματος σας και της επιδερμίδας σας!

Να τονίσουμε ότι το ροζ είναι αυτό που κλέβει παραπάνω τις εντυπώσεις και σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Συνδυάστε το με ένα τζάκετ και τα αγαπημένα σας αρβυλάκια!

ΑΝΑΦ. 5453/187/800

10.79 €

Bershka: Το απόλυτο μπουφάν που είναι η No 1 επιλογή φέτος κοστίζει μόνο 17 ευρώ!

Αυτό είναι το απόλυτο μπουφάν που είναι η No 1 επιλογή φέτος και βρίσκεται στα καταστήματα Bershka!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έχει πάντα τις τάσεις τις σεζόν και αυτά που θα φορεθούν περισσότερο φέτος ενώ πάντα βρίσκει τις πιο οικονομικές τιμές!

Αφού και επίσημα ο χειμώνας μπήκε και το κρύο αρχίζει να εμφανίζεται πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!

Έτσι τα χοντρά μπουφάν έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους και έχουν γίνει ανάρπαστα από κάθε influencer στο Instagram!

Στα Bershka βρήκαμε ένα από τα απόλυτα street μπουφάν για το φετινό χειμώνα!

Μια περιγραφή του μπουφάν:

Μπουφάν φουσκωτό με κουκούλα

29.99 €17.99 €40%

ΑΝΑΦ. 6287/085/800

ZARA: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 16 ευρώ!

Σου βρήκαμε το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα ZARA και κοστίζει μόνο 16 ευρώ!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Είτε σκέτο είτε με μια ωραία φαρδιά ζώνη στη μέση, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για τη μετάβαση από τις ζέστες στις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε αναδεικνύει με το τρόπο που θες.

Αυτό το φόρεμα από τα Zara, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίνι φόρεμα με V ντεκολτέ και γιακά τύπου choker. Μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR16,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 8574/840

Stradivarius: Τα μποτάκια που λάτρεψαν οι influencers στο instagram κοστίζουν μόνο 35 ευρώ!

Αυτά τα μποτάκια λάτρεψαν οι influencers στο instagram και τα βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius και κοστίζουν 35 ευρώ!

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και μας καλεί σε εμφανίσεις που μπορείς να συνδυάσεις πολλά στοιχεία και να κάνεις ένα ξεχωριστό look!

Είναι το must have της σεζόν και δεν είναι άλλο από το χαμηλό μποτάκι σε μαύρη απόχρωση που συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα looks! Αυτό Skinny τζιν που σου κάνει τέλεια πόδια και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!
Τα συγκεκριμένα τα έχουμε δει αμέτρητες φορές στο instagram να φοριούνται με τζιν, παντελόνια ακόμα και με πιο ρομαντικά φορέματα δίνοντας ένα πιο ροκ στιλ στο σύνολο.
Αν σκέφτεστε ότι τα ωραία looks των influencers κοστίζουν μια περιουσία να σας πούμε ότι τα συγκεκριμένα μποτάκια κοστίζουν μόλις 35,99 ευρώ, κάτι που δηλώνει πως με τις σωστές αγορές μπορείτε να ντυθείτε οικονομικά και πάνω απ' όλα στιλάτα!
Μια μικρή περιγραφή για το μποτάκι:
ΑΝΑΦ. 6899/041-I2019
Μποτίνια με τρακτερωτή σόλα και τρουκ
35,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share