Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Το χειμερινό φόρεμα που όλες μας πρέπει να έχουμε κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Κορίτσια δεν έχει ξαναγίνει!

13 Οκτωβρίου 2019 09:05
ZARA: Το χειμερινό φόρεμα που όλες μας πρέπει να έχουμε κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Αυτό είναι το χειμωνιάτικο φόρεμα από τα Zara που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης, σας έχουμε βρει και τα 4+1 πλεκτά τοπ που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν!

Το χρώμα του αλλά και το το κόψιμο του φορέματος κολακεύει κάθε γυναίκα. Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΥΦΑΝΣΗ ΡΙΜΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3641/853

ZARA: Βρήκαμε το συνολάκι της Σίας Κοσιώνη με μόλις 29,95 ευρώ!

Στο Athensmagazine.gr βρήκαμε το μοναδικό συνολάκι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη στην συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο. Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ από τα Zara!

H αγαπημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα total white look, και ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς. Μάλιστα συνδύασε το look με nude γόβες και έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και το all time classic φόρεμα που μπορείς να φοράς παντού!

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα ίδιο συνολάκι από τα zara το οποίο κοστίζει 29,95 ευρώ και είναι απλά τέλειο.

Ριχτό τοπ με στρόγγυλη λαιμόκοψη, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι με βολάν. Λεπτομέρεια απλικέ φιόγκος από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ZARA: Αυτό είναι το παλτό που δεν θα βγάζετε από πάνω σας τον χειμώνα!

Ψάξαμε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το παλτό από τη νέα κολεξιόν του Zara που δεν θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη;

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε το ιδανικό μπουφάν που κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ!

Πρόκειται για παλτό με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κουκούλα με αφαιρούμενο απλικέ σε όψη συνθετικής γούνας και με κουμπί σούστα. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά.

Δείτε το:

 

Ροή ειδήσεων

Share