Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara - Νέα συλλογή: Το all time classic φόρεμα που μπορείς να φοράς παντού!

Μοντέρνο αλλά πάντα διαχρονικό!

10 Σεπτεμβρίου 2019 11:52
Zara - Νέα συλλογή: Το all time classic φόρεμα που μπορείς να φοράς παντού!

Αυτό είναι το all time classic φόρεμα που θα φοράς όλο το χρόνο και σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αφού κολακεύει κάθε γυναίκα...

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Zara το απίθανο φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις

Το χρώμα του καθώς και το κόψιμο του φορέματος είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και επιδερμίδα!

Είναι το must have της εποχής, μπορεί να συνδυαστεί με πανοφόρι τον χειμώνα ακόμα και με μπότες, ενώ το θα δείχνεις υπέρκομψη με ένα σικάτο πέδιλο.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Πλεκτό φόρεμα σωλήνας με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι με σούρες. Λεπτομέρεια ντραπέ στο μπροστινό μέρος.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6873/101

Zara - Νέα συλλογή: Αυτή είναι η τσάντα που θα κρατάς όλο τον χειμώνα!

Ψάξαμε βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την τσάντα που θα κρατάς όλο τον χειμώνα από την νέα συλλογή του Zara!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη με τα αξεσουάρ που θα φοράει; Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα shopper με τρουκ που κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ και είναι διαθέσιμη καταστήματα Zara!

Είναι κομψή ταιριάζει με τα πάντα και είναι πολύ χρηστική! Ειδικά όταν είσαι από το πρωί έξω έως αργά το βράδυ! Οι γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε χώρο και άνεση στην τσάντα μας ώστε να βάζουμε διάφορα πράγματα όπως καλλυντικά, την ατζέντα μας και πολλά άλλα, οπότε μη το σκέφτεσαι σου βρήκαμε τη λύση...

Μια μικρή περιγραφή της τσάντας:

Τσάντα σε σχέδιο shopper και μαύρο χρώμα. Soft εξωτερικό μέρος με φινίρισμα σε κοκκώδη όψη και λεπτομέρεια τρουκ. Λουριά ώμου. Εσωτερική τσάντα που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6093/004

Zara: Αυτή την all day πουκαμίσα προτείνουν οι fashion editors της Vogue για τον χειμώνα!

Αυτή την all day πουκαμίσα από τα Zara που προτείνουν οι fashion editors της Vogue για τον χειμώνα!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι καλύτεροι fashion editors για τη νέα τάση του 2020 και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara την τέλεια πουκαμίσα που κοστίζει μόνο 29 ευρώ και κάνει θραύση!

Η πουκάμισα που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για την πουκαμίσα:

Μακριά ημιδιάφανη πουκαμίσα με γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει φόδρα.

ΣΑΤΙΝΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΕ ΓΙΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 4886/273

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share