Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Οι 3+1 καλύτερες τσάντες για το καλοκαίρι!

Το απαραίτητο αξεσουάρ για όλες!

14 Αυγούστου 2019 15:10
Zara: Οι 3+1 καλύτερες τσάντες για το καλοκαίρι!

Ο πιο εύκολος τρόπος, για ν' αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου είναι μια τσάντα από τα Zara! Μπορεί να φοράς ακόμα και το πιο απλό σύνολο, όπως ένα λευκό t-shirt, ένα σορτς (must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας) και την αγαπημένη σου τάση στα πέδιλα, να κρατήσεις μια κομψή τσάντα και το look σου να μετατραπεί στο πιο εντυπωσιακό. Στο πιο ιδιαίτερο.

Και αυτό δεν είναι βασικά που αναζητούμε από τις εμφανίσεις μας;

Αξεσουάρ όπως μια statement τσάντα μας βοηθούν στο να το πετύχουμε αυτό και οι νέες καλοκαιρινές τάσεις, ακόμη περισσότερο, όπως και με αυτή τη τέλεια φούστα!

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις στις τσάντες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ακόμα και ένα total black σύνολο να φοράς, μια τσάντα σε ρετρό ύφος ή από ψάθα ή ακόμη και από PVC θα το αναδείξει, προσφέροντάς σου μια fashion forward εμφάνιση.

Αυτές είναι οι νέες τάσεις λοιπόν, για να κάνεις τα καλοκαιρινά σου looks να ξεχωρίσουν. Παρακάτω οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της σεζόν από τα Zara!

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΡΩΤΟ ΔΕΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΡΟΖ - 8608/004

Δερμάτινη τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: ροζ παλ, καφέ-γκρι, μαύρο και κόκκινο. Κοκκώδες σουρωτό δέρμα. Ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μεταλλικό φερμουάρ.

ΜΑΞΙ ΤΣΑΝΤΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΧΡΥΣΑΦΙ - 7605/004

Μάξι τσάντα σε σχήμα φακέλου, διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: ασημί και χρυσό. Λεπτομέρεια σε όψη κρακελέ. Θηλιά μπροστά για το χέρι. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με φερμουάρ.

ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΡΟΖΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 6110/004

Σακίδιο σε ανοιχτό ροζ χρώμα. Καπάκι με λεπτομέρεια με κρίκο και μεταλλικό κρίκο σε παλιωμένο χρυσό. Ρέλια σε χρωματική αντίθεση. Πιέτες στα πλάγια με κουμπιά σούστες. Μπροστινή τσέπη. Λουριά ώμου προσαρμογής με λεπτομέρεια με μεγάλο κρίκο από παλιωμένο χρυσό. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

ΤΣΑΝΤΑ-ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΠΛΕΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΦΥΣΙΚΟ - 2028/004

Τσάντα σε σχήμα καλαθιού σε φυσικό χρώμα. Σώμα τσάντας από χαρτί. Λαβές σε χρωματική αντίθεση. Πλεκτές χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share