Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να λάμψεις στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Εντυπωσιακό!

28 Δεκεμβρίου 2019 14:33
Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να λάμψεις στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Τα Χριστούγεννα προστάζουν λάμψη σε όλα, από τις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρο, μέχρι τα ρούχα και το μακιγιάζ.

Οι προτάσεις για εξόδους είτε σε οικογενειακά τραπέζια είτε σε νυχτερινά μαγαζιά είναι πάμπολλες κι εσύ φυσικά δεν θα αρνηθείς καμία. Φρόντισε λοιπόν να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Το Athensmagazine.gr είναι πάντα δίπλα σου να σε βοηθήσει, όπως όταν σε ενημερώσαμε για τις 10 εντολές του σωστού μακιγιάζ, αυτή τη φορά θα σου δείξουμε κάποια tips για να πετύχεις το απόλυτο sparkling make up!

Φέτος η spakling διάθεση πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ και ως μεταλλική υφή. Metallic lips, eyes είναι η νέα τάση που υιοθετούν όλα τα it girls και είναι το πιο εύκολο makeup που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα, καθώς απαιτεί μόνο να εφαρμόσει το κατάλληλο μεταλλικό προϊόν στα χείλη ή στα μάτια.

Ανάλογα κάθε γυναίκα τι θέλει να τονίσει στο πρόσωπό της, επιλέγει πού θα εφαρμόσει το γκλίτερ ή το μεταλλικό προϊόν και αντίστοιχα συνδυάζει το υπόλοιπο μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο κινητό σας βλέφαρο ή μπορείτε απλά να επενδύσετε σε nude χρώματα, για ένα natural sparkling look.

Μπορείτε να συνδυάσετε glitter στο κινητό βλέφαρο με eyeliner, για ένα ιδιαίτερο cat eye look.

Η πιο safe επιλογή είναι στα μάτια, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με glitter στο κινητό βλέφαρο είναι ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών. Μπορεί να συνδυαστεί με κόκκινα αλλά και nude χείλη. Ενώ λίγη λάμψη και στα ζυγωματικά επιτρέπεται, ιδιαίτερα αν το xmas outfit είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Αυτό πρέπει να είναι το πιο έντονο στοιχείο στο μακιγιάζ σου!

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης και είδαμε πολλές νέες και καινοτόμες προτάσεις. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν, ήταν και η πρόταση του οίκου Balenciaga, ο οποίος την Κυριακή παρουσίασε μια πολύ δυναμική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 και προτάσεις για το μακιγιάζ!

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου! (Video)

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μπλέιζερς και κοστούμια, και ξεχώρισαν αφού συνδυάστηκαν και τονίστηκαν έξτρα με λεπτομέρειες!

Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τις εμφανίσεις λοιπόν, χρησιμοποίησαν αυτή την πρόταση του οίκου και στο μακιγιάζ, αφού στα πρόσωπα των μοντέλων υπήρχε ένα χαρακτηριστικό που ήταν πολύ περισσότερο τονισμένο από ότι τα υπόλοιπα.

Ρίχνοντας μια ματιά, παρατηρούμε ότι οι makeup artists επέλεξαν ένα φυσικό μακιγιάζ, που καλύπτει ελαφρά την επιδερμίδα των μοντέλων, όμως δίνει τεράστια έμφαση στα ζυγωματικά!

Ο Οίκος Balenciaga προτείνει τα power cheekbones για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 αγγίζοντας μάλιστα την υπερβολή, μα κάποια από τα μοντέλα να φορούν ψεύτικα πρόσθετα στοιχεία.

Η πρόταση του οίκου ίσως να αποτελεί μια νύξη στην τάση της σύγχρονης εποχής, όπου οι γυναίκες προτιμούν να επεμβαίνουν στην φύση και να καταλήγουν σε χειρουργικές, κυριώς αισθητικές, επεμβάσεις ή μια απλά αναφορά σε κάποιους πολιτισμούς, για τους οποίους τα έντονα ζυγωματικά είναι ένα σημάδι δύναμης!

 

Ροή ειδήσεων

Share