Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

4+1 προτάσεις για γκρι νύχια! Η κορυφαία τάση του χειμώνα!

Διαλέξτε το καλύτερο!

25 Δεκεμβρίου 2019 18:15
4+1 προτάσεις για γκρι νύχια! Η κορυφαία τάση του χειμώνα!

Μπορείτε να συνδυάσετε τα γκρι νύχια σας με σχέδια σε άλλα χρώματα. Μια ωραία ιδέα είναι το ροζ. Οι δυο αυτοί χρωματισμοί συνδυάζονται πολύ όμορφα μεταξύ τους και δημιουργούν εκπληκτικά μανικιούρ. Δοκιμάστε μια παραλλαγή του γαλλικού, ένα ombre nails ή απλά σχεδιάστε με ροζ μανό πάνω σε γκρι βάση και το αντίστροφο.

Για τις πιο glamorous εμφανίσεις σας ή για πιο λαμπερά μανικιούρ στολίστε τα νύχια σας με glitter ή μικρά τρισδιάστατα κοσμήματα. Οι πέρλες, τα στρας, τα swarovski και οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι πολύ ωραίες ιδέες για να κάνετε τα γκρι νύχια σας να κλέψουν τις εντυπώσεις. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το να έχουν περιποιημένα άκρα και για αυτό καλό θα ήταν να αποφεύγονται λάθη που μπορεί να τα βλάψουν!

Καταληκτικά, τα γραμμικά σχέδια, ο συνδυασμός διαφορετικής υφής (πχ ματ με γυαλιστερό βερνίκι), τα φλοράλ και τα half moon nails είναι μερικές ακόμη από τις υπέροχες ιδέες για γκρι νύχια. Διαλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει και δοκιμάστε την.

5+1 ιδέες για σκούρα νύχια για τους κρύους μήνες!

Τα σκούρα νύχια είναι η κατάλληλη επιλογή και ιδανικά για τους κρύους μήνες του χρόνου. Κλέβουν τις εντυπώσεις και κάνουν το χέρι σας να φαίνεται ακόμα πιο κομψό!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν και τον υπόλοιπο χρόνο, αν το επιθυμείτε. Ταιριάζουν απόλυτα με τα φθινοπωρινά και χειμερινά σύνολα, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση σας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι από τα χρώματα που τρελαίνουν τις γυναίκες. Αν θέλετε ωστόσο να εντυπωσιάσετε έναν άνδρα μπορείτε να δείτε εδώ μερικές ιδέες για νύχια!

Παίξτε με τα σκούρα χρώματα βερνικιών και κάντε εκπληκτικά και εύκολα nail art σχέδια με γραμμές, τελείες, ombre nails, ματ και γυαλιστερές υφές, όπως και άλλες πολλές υπέροχες ιδέες.

Ιδέες για σκούρα νύχια:

Πήρε ένα στυλό με μαγνήτη και άρχισε να κάνει σχέδια στα νύχια της...Θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα!

Η μόδα εναλλάσεται συνεχώς και νέα σχέδια και χρώματα έρχονται στα νύχια. Αυτό όμως που εντοπίσαμε είναι το κάτι διαφορετικό!

Μπορείς να κάνεις πολλά στα νύχια, ακόμα και σχέδια με αυτοκόλλητα και ζελατίνη, αλλά με μαγνήτη δεν το είχαμε σκεφτεί. Ζήτα από την αισθητικό σου να σου κάνει μανικιούρ με μαγνητικό βερνίκι και δεν θα το μετανιώσεις!

Είναι ένα κανονικό βερνίκι, απλά το συγκεκριμένο περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια μετάλλων που ενεργοποιούνται όταν ένας μικρός μαγνητικός δίσκος κρατιέται πάνω από το χρώμα, χωρίς να το αγγίζει. Τα σωματίδια μετάλλων που υπάρχουν στο μαγνητικό βερνίκι συγκεντρώνονται σύμφωνα με το σχήμα που θα τους δώσεις ανάλογα με το που θα τοποθετήσεις τον μαγνήτη.

Το αποτέλεσμα έχει τρελάνει το διαδίκτυο και είναι η επόμενη τάση!

Βάζει βαζελίνη σε μπατονέτα και τρίβει τα νύχια της! Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Η βαζελίνη έχει πολλές περισσότερες χρήσεις απ’ ότι τα σκασμένα χέρια και χείλη; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα νύχια!

Αυτό το τόσο συνηθισμένο προϊόν μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, και μπορεί να μαλακώσει τα πετσάκια και τις παρανυχίδες. Έτσι μπορείτε να τα βάφετε για να αρέσουν τόσο σε εσάς όσο και στον σύντροφό σας και να έχετε περιποιημένα άκρα!

Ρίξτε μια ματιά στα 5 παρακάτω tips και διαλέξτε το αγαπημένο σας:

 

Ροή ειδήσεων

Share