Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Πώς τα δάχτυλα της γυναίκας μαρτυρούν αν είναι άπιστη;

Σας φαντάζει περίεργο;

8 Απριλίου 2019 14:30
Πώς τα δάχτυλα της γυναίκας μαρτυρούν αν είναι άπιστη;

Φοβάστε ότι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε την άπιστη γυναίκα και πέφτετε κάθε φορά στην παγίδα; Όσο και να σας φαντάζει περίεργο τα δάχτυλα της γυναίκας μπορούν να δείξουν πόσο άπιστη είναι! Δώστε προσοχή!

Θέλετε να καταλάβετε αν μια γυναίκα έχει ροπή στην ... απιστία; Τότε να την κοιτάτε στα δάκτυλα, όπως έδειξε έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις των ερευνητών.

Σύμφωνα με την έρευνα, με επικεφαλής την Eiluned Pearce, τα δάκτυλα των γυναικείων χεριών αποτελούν ένδειξη απιστίας. Δείτε ακόμα: Ποιοι είναι οι πιο συχνοί λόγοι που απατoύν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες!

Γυναίκα απιστία

Ειδικότερα, όπως αναφέρει και η Daily Mail, που δημοσιεύει την έρευνα, εάν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος στο αριστερό χέρι, τότε η γυναίκα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξει εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Σύμφωνα με την έρευνα, το μέγεθος του δείκτη σχετίζεται με πιο τυπικά γυναικεία χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, ο μεγαλύτερος δείκτης με τον μικρότερο παράμεσο έχει συνδεθεί με την έκθεση σε υψηλότερα επίπεδα θηλυκών ορμονών.

Γυναίκα απιστία

Mήπως σε απατά; 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο!

Αντίθετα, οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο παράμεσο και μικρότερο δείκτη θεωρούνται πιο ρομαντικές, λιγότερο παρορμητικές και δείχνουν να ικανοποιούνται περισσότερο από τη σχέση τους.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο δείκτη έχουν μεγαλύτερα επίπεδα οιστρογόνων, ενώ οι γυναίκες με μεγαλύτερο παράμεσο, μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης.

Επιρρεπείς σε απιστία αλλά και περιζήτητες στους άνδρες

Η Eiluned Pearce, μεταδιδακτορική ερευνήτρια του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διεξήγαγε την έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Royal Society Journal.

Η ερευνήτρια μέτρησε το μήκος των δακτύλων 274 γυναικών εθελοντών και πήρε δείγμα DNA. Επίσης, διεξήγαγε ψυχολογικά τεστς για την ποιότητα των σχέσεών τους.

11 σαφέστατα σημάδια που φανερώνουν ότι η γυναίκα σου σε απατά! Αν κάνει το 10ο χωρίστε την αμέσως!

Με βάση τα στοιχεία, οι γυναίκες με μεγαλύτερο δείκτη στο αριστερό χέρι είναι πιο παρορμητικές και βαθμολογούν τις ρομαντικές τους σχέσεις λιγότερο ευνοϊκά. Το εύρημα κρίθηκε ως «ενδιαφέρον, γιατί μπορεί να αναμένεται το αντίθετο».

Στην έρευνά της, η επιστήμων υποστηρίζει ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο δείκτη απ' ότι παράμεσο έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο θηλυκές και να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση στους άνδρες.

Το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλές επιλογές «ενδέχεται να συνδέεται με τη δυσαρέσκεια με τους συντρόφους τους» και να οδηγεί σε φλερτ ή και ευκαιριακές και παρορμητικές σχέσεις με άνδρες που δεν είναι ο σύζυγος ή η σχέση τους.

Οι ερευνητές εξέτασαν την αναλογία των δακτύλων και σε άνδρες, ωστόσο δεν βγήκαν να συνδέεται με την ποιότητα της σχέσης.

Αν θέλετε να τον σαγηνεύσετε και να μην κοιτάει αλλού δείτε ποια είναι τα αρώματα που μαγεύουν τους άνδρες!

Αισθησιακή γυναίκα: Ποια είναι η γοητεία της και πώς την ξεχωρίζετε;

Αισθησιακή γυναίκα

Όλοι έχουμε δει στον δρόμο και έχουμε ξεχωρίσει μια "αισθησιακή" γυναίκα! Ναι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μοιράζουν εγκεφαλικά στους άνδρες! Που κρύβεται αυτή η γοητεία της και από που πηγάζει;

Η αισθησιακή γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Μια ειδυλλιακή περιγραφή; Σε καμία περίπτωση! Υπάρχουν πράγματι τέτοιου είδους γυναίκες που φυλακίζουν βλέμματα και καρδιές. Ας γνωρίσουμε λοιπόν την αισθησιακή γυναίκα και ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν επιθυμητές στον κοινωνικό μας περίγυρο και όχι μόνο!

Αισθησιακή γυναίκα

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αισθησιακής γυναίκας είναι η πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέει, αλλά το εκπέμπει με το χαμόγελό της, το ξεκάθαρο βλέμμα της και τη γλώσσα του σώματός της. Αυτή η εσωτερική εμπιστοσύνη την ωθεί να συμμετέχει, να μιλά και να φέρεται ελεύθερα προσέχοντας πάντα να κερδίζει την εύνοια των γύρω της. Αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει εκείνους που την περιβάλλουν να νιώθουν άνετα μαζί της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει.

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές της δυνατότητες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ή εργάζεται, η αισθησιακή γυναίκα επικεντρώνει την προσοχή της στην συνεχή βελτίωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της μέσω μελέτης και απόκτησης γνώσεων για κάθε αντικείμενο που μπορεί να την ενδιαφέρει ενώ ταυτόχρονα μάχεται να εξαφανίσει οτιδήποτε την κάνει να φαίνεται λιγότερο ελκυστική.

ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η αισθησιακή γυναίκα αντιλαμβάνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Ομορφιά για αυτήν είναι η εσωτερική αρμονία, η αλήθεια του "είναι", το στυλ και η άποψη. Θεωρεί σημαντική την συνολικά θηλυκή συμπεριφοράς και διαθέτει πνεύμα, ζωηρή φαντασία και μεταδοτικό κέφι για τη ζωή. Όλα αυτά την κάνουν να ακτινοβολεί και ακόμη και αν δεν διαθέτει φυσική ομορφιά, δίνει την εντύπωση μιας αστραφτερά όμορφης γυναίκας.

Ποιοι είναι οι τρόποι που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη;

Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι η καθημερινή στάση της απέναντι στην ομορφιά. Η αισθησιακή γυναίκα δεν θεωρεί την περιποίηση του εαυτού της μια εξαιρετική περίπτωση που τυχαίνει σπάνια. Ασχολείται καθημερινά με τον εαυτό της και εξοικονομεί χρόνο για να περιποιηθεί το πρόσωπό της, τα μαλλιά, τα νύχια και τα ρούχα της. Αποφεύγει το γρήγορο ντους και προτιμά την τελετουργία του μπάνιου χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια ή άλλα προϊόντα ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα διάσημων αισθησιακών γυναικών όπως ήταν η Κλεοπάτρα και η πριγκίπησσα Μποργκέζε, οι οποίες - ως γνωστό - έκαναν μπάνιο μέσα σε γάλα!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΣΩΜΑ

Δεν έχουν όλες οι αισθησιακές γυναίκες γεννηθεί με όμορφο δέρμα. Ούτε αυτό όμως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους. Όπως και αν είναι το δέρματους, θα αγωνιστούν σκληρά για να αποκτήσουν ωραίο δέρμα. Φορούν τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα, καθαρίζουν το δέρμα τους τακτικά και δεν διστάζουν να επισκεφτούν κάποιο κέντρο ομορφιάς για να απολαύσουν τις ειδικές θεραπείες του.

Δαφνέλαιο: To όπλο ομορφιάς για για λαμπερά μαλλιά,νεανικό πρόσωπο και σώμα!

Η διατροφή τους είναι γεμάτη από φρούτα και λαχανικά και τρέφονται ισορροπημένα ενώ δεν παραλείπουν να πίνουν την απαραίτητη ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα τους.

Είναι γυναίκες που τα "έχουν βρει" με το σώμα τους και δεν έχουν μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία να αλλάξουν αυτό που είναι. Αγαπούν το σώμα τους και το φροντίζουν και προτιμούν να τονίζουν τις γραμμές τους από το να ακολουθούν τη μόδα που προστάζει για ισχνά σώματα. Η γυμναστική είναι καθημερινό κομμάτι απαραίτητο για να διατηρούνται σε φόρμα, είναι για εκείνες τρόπος ζωής και διασκέδαση.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όσο αφορά το μακιγιάζ που επιλέγει, η αισθησιακή γυναίκα προτιμά να αποφεύγει τα έντονα και βαριά καλλυντικά. Έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και αυτό την ωθεί σε μια πιο φυσική εμφάνιση με λιγότερο μακιγιάζ αλλά περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν είναι δυνατό να καλυφθούν όλες οι ατέλειες του προσώπου. Δείχνει λοιπόν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γήινες αποχρώσεις, φροντίζοντας πάντοτε να τονίζει τα χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

ΜΑΛΛΙΑ

Την ίδια τακτική ακολουθεί και για τα μαλλιά της, επιλέγοντας στυλάτες κουπ και χτενίσματα οι οποίες ταυτόχρονα είναι φυσικές και εύκολες. Προτιμά τις ελεύθερες γραμμές και αποφεύγει τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα γιατί της αφαιρούν την ελευθερία στην κίνηση και έκφραση.Έτσι, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται για την μόδα, επιλέγει πάντα μόνο αυτό που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της και αναζητά στυλ ικανό να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Θέλεις γερά και όμορφα μαλλιά; - Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να εντάξεις στην διατροφή σου!

ΡΟΥΧΑ

Είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Το ντύσιμο της πάντα άψογο αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένο ώστε να μην τραβά την προσοχή περισσότερο από την προσωπικότητά της. Η αισθησιακή γυναίκα συνήθως προτιμά κλασικά ρούχα γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλασικό είναι διαχρονικό και δεν έχει ηλικία. Για αυτό το λόγο δεν αγοράζει παράξενα ή ακραία ρούχα αλλά επιμένει στις απλές γραμμές που διαγράφουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες. Το στυλ είναι για κείνη ένας τομέας στον οποίο θα καταναλώσει πολύ σκέψη, προβληματισμό και αναζήτηση αλλά όταν καταλήξει σε αυτό που την εκφράζει πραγματικά, θα μείνει αφοσιωμένη σε όλη της τη ζωή.

Ίσως όλα τα παραπάνω φαίνονται παραμυθένια ή πολύπλοκα, η αλήθεια όμως είναι ότι οι γυναίκες αυτές είναι πραγματικές, ζουν και κινούνται ανάμεσά μας τραβώντας σαν μαγνήτης κοντά τους τους ανθρώπους που τις περιστοιχίζουν. Είναι στ'αλήθεια άξιες μίμησης για όλη την φροντίδα που παρέχουν στον εαυτό τους, ένα παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες οι οποίες έχουν εγκλωβιστεί στο να δίνουν συνεχώς στους άλλους χωρίς όμως να δίνουν τίποτα στον ίδιο τους τον εαυτό. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα, διότι αν δεν λάβεις είναι αδύνατο να δώσεις με το σωστό τρόπο.

Πετάξτε λοιπόν όλες τις ενοχές και δώστε απλόχερα στον εαυτό σας, κάντε τον να νιώσει όμορφος και ευτυχισμένος γιατί μόνο έτσι θα κάνετε ευτυχισμένους και τους γύρω σας. Μην ξεχνάτε ότι η θετική ψυχολογία έχει ευεργετικό αντίκτυπο σε όποια προσπάθεια για βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και εκπέμπεται ξεκάθαρα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Τελικά, η αισθησιακή γυναίκα αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η ομορφιά αναδεικνύεται όχι στους νέους ή σε εκείνους που διαθέτουν τέλεια χαρακτηριστικά αλλά σε εκείνους που έχουν τα προσόντα και τη δύναμη να την αναδείξουν!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την γυναίκα στο Athensmagazine.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share