Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

11 σαφέστατα σημάδια που φανερώνουν ότι η γυναίκα σου σε απατά! Αν κάνει το 10ο χωρίστε την αμέσως!

Ειδικά το 1ο κάνει μπαμ!

16 Νοεμβρίου 2018 12:58
11 σαφέστατα σημάδια που φανερώνουν ότι η γυναίκα σου σε απατά! Αν κάνει το 10ο χωρίστε την αμέσως!

Οι γυναίκες είναι το ίδιο πιθανό να γίνουν άπιστες όπως και οι άντρες. Επίσης, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν σημάδια που θα το δείχνουν. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις το προαίσθημα πως σε απατάει η κοπέλα σου, ειδικά εάν δεν φαίνεται να κάνει κάτι λάθος!

Δυστυχώς, αυτό το συναίσθημα δεν φτάνει για να την κατηγορήσεις για απιστία. Πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να κοιτάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεται:

Δεν είστε πια ομάδα

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μία ανεξάρτητη γυναίκα. Όταν όμως είσαι σε μία σχέση, πρέπει να λειτουργείς ομαδικά. Εάν κάποτε ήσασταν ομάδα αλλά τώρα θέλει την ανεξαρτησία της, αυτό μπορεί να είναι σημάδι πως σκέφτεται να σε αφήσει. Είναι από τα πιο συνηθισμένα σημάδια πως σε απατάει.

Επισημαίνει όλα σας τα ελαττώματα

Όλοι κάνουμε λάθη και σίγουρα η κοπέλα σας το ξέρει αυτό. Εάν δείτε όμως να τονίζει κάθε ψεγάδι σας, μάλλον προσπαθεί να βρει λόγο να σας χωρίσει ώστε να φαίνεται πως φταίτε εσείς για τον χωρισμό.

Συνεχώς αναρωτιέται πού είστε

Μπορεί να νομίζετε πως είναι γλυκιά και σας σκέφτεται αλλά υπάρχει περίπτωση να θέλει να σιγουρέψει πως δεν θα υπάρξει κάποια συνάντηση που δεν πρέπει. Όταν κάποιος είναι άπιστος, το τελευταίο που θέλει είναι να τον πιάσουν.

Δεν ενδιαφέρεται

Εάν κάποτε σας άκουγε και ήθελε να σας προσεγγίσει αλλά τώρα φαίνεται αδιάφορη, αυτό μπορεί να είναι μία κόκκινη σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης: Αυτοί είναι οι 3 Έλληνες που συνελήφθησαν!

Δουλεύει αργά την νύχτα

Μπορεί να χρειαστεί να δουλεύει ως αργά, ειδικά αν θέλει να πάρει προαγωγή. Εάν όμως αυτό γίνεται τακτικά, είναι κακό σημάδι. Εάν δεν είναι άπιστη, φαίνεται πως έχει βάλει την δουλειά της πάνω από την σχέση σας.

Έχει σταματήσει να ανοίγεται

Εάν η κοπέλα σας έχει σταματήσει να ανοίγεται παρά την συνεχή σας προσπάθεια να την προσεγγίσετε, μάλλον έχει βρει άλλον να την στηρίζει.

Έχει πολλούς νέους φίλους

Δεν είναι κακό να διευρύνεις τους κύκλους σου. Διαφορετικά άτομα και προσωπικότητες μπορούν να εξελιχτούν σε καλές φιλίες. Εάν όμως κάνει νέους φίλους και δεν σας καλεί και εσάς μαζί, ίσως κάτι δεν πάει καλά.

Προβλήματα στο κρεβάτι

Εάν υπάρχει έλλειψη στην αυθόρμητη αυτή δραστηριότητα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Αν έχει χάσει το ενδιαφέρον της σε σας, πιθανώς να παίρνει την δόση της από κάποιον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας σε απόγνωση στην Θεσσαλονίκη: 6χρονο αγοράκι τρώει τα αποφάγια από τα Goody's!

Ασχολείται συνέχεια με το κινητό της

Εάν η κοπέλα σας μιλάει πιο πολύ στο κινητό από ότι συνήθως όταν είστε μαζί, μπορεί να σας απατάει. Μπορεί πάλι να έχει εθιστεί στα social media, που είναι επίσης σημαντικό πρόβλημα.

Έχει μεταμορφωθεί

Εάν παρατηρήσετε πως αγοράζει καινούργια ρούχα, αλλάζει τα μαλλιά της και φοράει άρωμα κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, αυτό θα μπορούσε να είναι κόκκινη σημαία. Μπορεί να θέλει να είναι όμορφη για σας αλλά από την άλλη εσείς ξέρετε πόσο όμορφη ήταν και πριν την μεταμόρφωση.

Κρύβει πράγματα

Εάν γίνει πολύ αμυντική με το κινητό της, λάπτοπ ή τάμπλετ, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Αυτό ισχύει ειδικά αν αλλάζει συχνά κωδικό ή αγχώνεται όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Είναι ένα από τα πιο δυνατά σημάδια πως σας απατάει.

Να σας θυμίσουμε πως αυτές οι συμπεριφορές είναι σημάδια και όχι αποδείξεις. Το τελευταίο που πρέπει να κάνετε είναι μία σκηνή που θα επηρεάσει την σχέση σας και πιθανώς χωρίς να έχετε και δίκιο.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αγνοείτε τα σημάδια…

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share