Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

«Δεν έπρεπε να την δει κανένας, η εικόνα ήταν αποτροπιαστική…»: Στο φως η τελευταία φώτο της Αλίκης, 28 χρόνια μετά

Δείτε την για πρώτη φορά!

27 Μαΐου 2024 12:21
«Δεν έπρεπε να την δει κανένας, η εικόνα ήταν αποτροπιαστική…»: Στο φως η τελευταία φώτο της Αλίκης, 28 χρόνια μετά
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η τελευταία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που τραβήχτηκε από τον φωτογραφικό φακό του Κλεισθένη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Κλεισθένης ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και μάλιστα διαθέτει υλικό που δεν θα δούμε ποτέ δημοσιευμένο.

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν την γιούχαραν, απάντησε με 2 λέξεις και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα

Ο διάσημος φωτογράφος είχε φωτογραφίσει την ίδια λίγο μετά τον θάνατό της, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Υλικό που βρίσκεται στα συρτάρια του studio Κλεισθένης και δεν πρόκειται να δημοσιευτεί ποτέ.

”Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη”, είχε πει ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Στη δημοσιότητα δόθηκε πρόσφατα ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε την ηθοποιό συγκινημένη να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο με προορισμό την Αμερική.

«Η τελευταία φωτογραφία του Κλεισθένη λίγο πριν το τέλος.

Τα γεγονότα δε λένε τίποτα μπροστά στις στιγμές.Την έλεγαν Αλίκη.Έπαιξε σε σαράντα μία ταινίες.Ήταν ευτυχισμένη.

Την έλεγαν Αλίκη.Ζύγιζε συνήθως πενήντα δύο κιλά,είχε ύψος 1,61 μ.Δεν ήταν ευτυχισμένη.

Τα ήξερε όλα.Και ιδίως τον πρώτο νόμο της μυθοπλασίας.Εκείνον που λέει πως:«Αυτός που αφέθηκε να εξαπατηθεί,είναι το ίδιο σοφός μ’εκείνον που τον εξαπάτησε,χαρίζοντας του την αίγλη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share