Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Αποκαλύφθηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα μετά από 12 μέρες στο νοσοκομείο: «Στις επόμενες 48 ώρες...»

Η ενημέρωση για την κατάσταση του καλλιτέχνη

27 Μαΐου 2024 10:32
Αποκαλύφθηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα μετά από 12 μέρες στο νοσοκομείο: «Στις επόμενες 48 ώρες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Σταρόβας δείχνει διαρκώς να κερδίζει τη μάχη για την υγεία του, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, όπως φαίνεται έως τώρα, να ετοιμάζεται να βγει από το νοσοκομείο, βάζοντας αίσιο τέλος στην περιπέτειά του.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάστασή του και επεσήμανε, ότι είναι αρκετά πιθανό να πάρει σύντομα το εξιτήριο, εξηγώντας και για ποιο λόγο έχει μείνει μέσα σχεδόν δύο εβδομάδες.

Η αναφορά της Ματίνας Παγώνη στην υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

«Τα εγκεφαλικά επεισόδια δεν είναι τόσο απλά, θέλουν τον χρόνο τους. Για αυτό και έχει μείνει 12 μέρες στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, δεν μπορείς να τελειώσεις με έναν άρρωστο σε 2-3 ημέρες και να τον αφήσεις να φύγει.

Πρέπει να τελειώσει τον εργαστηριακό του έλεγχο και, θεωρώ, ότι στις επόμενες 48 ώρες θα έχει βγει από το νοσοκομείο. Ειδικά μετά την επιπλοκή του, έπρεπε να τον παρακολουθήσουν και να τον σταθεροποιήσουν. Η ιατρική θέλει επιμονή και υπομονή, είναι δύσκολη.

Ο διαβήτης, η υπέρταση, η κολπική μαρμαρυγή και η αύξηση βάρους μπορεί να φέρουν ένα αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η θεραπεία στο σπίτι θα δούμε αν του πάει, το ζήτημα είναι τώρα να σταθεροποιηθεί και η ιατρική ομάδα τον παρακολουθεί στην καρδιολογική κλινική», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share