Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Χάθηκε από προσώπου γης η Τζέλλα Παυλάκου: Κανείς δεν γνωρίζει γιατί άφησε τα δελτία ειδήσεων και εξαφανίστηκε - Που βρίσκεται σήμερα και τι κάνει

Η ζωή της είναι επτασφράγιστο μυστικό

26 Μαΐου 2024 17:35
Χάθηκε από προσώπου γης η Τζέλλα Παυλάκου: Κανείς δεν γνωρίζει γιατί άφησε τα δελτία ειδήσεων και εξαφανίστηκε - Που βρίσκεται σήμερα και τι κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζέλλα Παυλάκου είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, μια από τις ιστορικές παρουσιάστριες δελτίου ειδήσεων. Ήταν και η πρώτη που καθιέρωσε τα γυαλιά μυωπίας στην τηλεόραση. Την γνωρίσαμε ως συμπαρουσιάστρια του Θοδωρή Δρακάκη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Με την ευκαιρία, δείτε: Τα είπε όλα ο Κώστας Τσουρός για Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς που κάνουμε lifestyle» (video)

Μετά ωστόσο από κάποια χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη μικρή οθόνη.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που την έκανε να πάρει αυτή την τόσο σημαντική απόφαση για την καριέρα της.

Τι κάνει σήμερα η Τζέλλα Παυλάκου

Μάλιστα, άγνωστη παραμένει και η προσωπική της ζωή. Κανείς δεν ξέρει αν έχει παντρευτεί ή αν έχει αποκτήσει παιδιά. Η ζωή της άλλοτε παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Επί Τόπου, η Τζέλα Παυλάκου μπορεί να έφυγε από την παρουσίαση, αλλά παρέμεινε στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984, ενώ έχει αναλάβει εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά ώστε να γνωρίσουν το ραδιόφωνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share