Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Σβήνουν» οι ελπίδες για την Τατιάνα Μπλάτνικ: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ετεροθαλούς αδερφού της

Ψάχνουν με σκύλους και ελικόπτερο

24 Μαΐου 2024 10:02
«Σβήνουν» οι ελπίδες για την Τατιάνα Μπλάτνικ: Άκαρπες  οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ετεροθαλούς αδερφού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι καλά τα νέα για την Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 53χρονου ετεροθαλούς αδερφού της που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/5) στο Μαλιμπού παραμένουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού στις 1:10 π.μ. (τοπική ώρα) το Σάββατο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες στη δήλωση εξαφάνισης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: «Βράχος» στο πλευρό της ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Η ανάρτηση του για τον ετεροθαλή αγνοούμενο αδερφό της

«Ο Νεοϋορκέζος εθεάθη για τελευταία φορά στην οδό Μέρφι στο Μαλιμπού» σημειώνει η δήλωση, εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι ο ετεροθαλής αδερφός της Τατιάνα Μπλάτνικ και είναι συνονόματος με τον πατέρα του, ο οποίος είναι πατριός της, σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα.

Ο 53χρονος περιγράφεται από την αστυνομία ως λευκός άνδρας, ύψους 1,70 μ., με γκρίζα μαλλιά και πράσινα μάτια, βάρος 75 κιλά και ένα τατουάζ στον μηρό του. Τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.

Εκτεταμένες οι έρευνες μεν... αποτυχημένες δε

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό στους δρόμους τη νύχτα, σύμφωνα με την Daily Mail. Πάντως λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ωστόσο, η υπηρεσία διάσωσης έκτακτης ανάγκης «Malibu Search & Rescue» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την εκτεταμένη έρευνα για τον αγνοούμενο.

Όπως μπορεί να δει κανείς στις εικόνες, για την αναζήτηση του Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, καθώς και ελικόπτερο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share